2777
2789
عنوان

بوی بد بینی و حالت تهوع بعد عمل بینی توروخدا بییایید

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
چسب و موقع زدن میاری رو سوراخ بینیت؟ شاید واسه اونه.چسب خیس میشه بوی بدی میگیره

هنوز گچ روی بینیمه

بو از داخل بینیم و حلقم میاد

《وای بَر مَن...تُو هَماّنی کِه اُمیدَم بودی‌‌...!💔(:؟》
ن من تامپون بودم

وای هیلی بده اون بو با هیجی نمیره تا کشیدن بخیه منم همینجور بودم حتی حالم بد میشد چیزی بخورم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هیلی بده اون بو با هیجی نمیره تا کشیدن بخیه منم همینجور بودم حتی حالم بد میشد چیزی بخورم

وای ینی من تا شنبه باید تحمل کنم بوشو

هنوز گچ روی بینیمهبو از داخل بینیم و حلقم میاد

وا بسم الله😐نمیدونم چیه زنگ بزن مطب دکترت

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
۸ روزه

عفونت کرد احتمالا به دکتر بگو  

مامان من عمل کرد تا شش ماه همش بوی بد میاد هر چی به دست یار دکتر می‌گفت پشت گوش مینداخت با خرخر 

درگیر یه سری از کار شود نتونست حضوری بره تقریباً هشت ماه بعد عمل می‌ره باور میکنید نمیدون چی تو دماغی گذاشته بودن یاد شون نبود در صورتی که مامانم دو بار بعد عمل رفته بود پیشون

عفونت کرد احتمالا به دکتر بگو مامان من عمل کرد تا شش ماه همش بوی بد میاد هر چی به دست یار دکتر می‌گ ...

وای بسم الله

خوب شد الان؟

زنگ زدم میگه مال بخیه هاتهولی دیگه خستم کرده اخهبوش فوق العاده بده

اره اره برای بخیه ست.تا جذب شن اوضاع همینه.البته غیرجذبی هارو موقع برداشتن گچ میکشن.شایدم واسه غیر جذبیا هست بو

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚