2777
2789
عنوان

بار ها فیلم کیمیا رو دیدم و آخر در کش نکردم❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه فهمید ارش عاشقش نبوده به خاطر اون محموله دنبال کیمیا.وخانوادش بوده دتبال پیداکردن باباش و بقیه ...

آرش تا اخر هم عاشقش بود

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

خب دیگه کارگردان می‌خواسته آب بندی کنه بره من کلا از سریالش خوشم نمیاد دیالوگاش شبیه سخنرانی میمونه و کلا همه در حال نصیحت و پند و اندرز 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

دیگه خیلی ساله (حدود ده سال فکر کنم )  سریال ترکی و ایرانی نمیبینم منطقشون رو اصلا درک نمیکنم و اینکه با داستان ارتباط نمیگیرم خیلی سریال مینی سریال خوب تودنیا ساخته میشه اونا رو توسایت های نقد پیدا میکنم میبینم 

فیلم ایرانی هم  فقط دوتا تواین چندسال دیدم که دوست داشتم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

میخواستن مثلا بگن هرکی طرفدار نظام اون موقع نبوده بد بوده و لیاقت دوست داشتن نداشته، چرت و پرت بود س ...

دقیقا میخوان همینو به تصویر بکشم ولی هر بار بیشتر از کیمیای انقلابی بدم اومد تا آرش غیر انقلابی

کیمیا از اولش اون پسره پیمان رو میخواست ...بیچاره آرش 🥲از فضولباشی کیمیا ب شدت متنفرم مثل نخود آش خ ...

👌👌

الان دارم فیلمشو میبینم

واقعا دلم سوخت

یه لحظه خودمو گذاشتم جای مردهایی ک زندگیشون سر هیچ و پوچ بهم خورده

کیمیا فضول خودخواه بود ارش بیگناه بود پای پدرش سوخت واقعا دوستش داشت کیمیا ندیدم محبتی به ارش کنه

اره واقعا به خاطر باباش سوخت

کیمیا فهمید مشفق نامزد اول آرش رو کشته. فهمید این پسر چقدر آسسب دیده. دیگه نباید بهش آسیب میزد