2777
2789

واقعا چرا همیشه دیگران بوی عطرشون تا چند فرسخی میره ولی ما اگه یه شیشه عطر هم رو خودمون خالی کنیم سریع بوش میپره؟😂🤕

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا همیشه دیگران بوی عطرشون تا چند فرسخی میره ولی ما اگه یه شیشه عطر هم رو خودمون خالی کنیم سر ...

اخخخخ آخخخخ دقیقا من تو خونه معروف به کسیم که با ادکلن دوش میگیره اما هیچ وقت مثل مردم وقتی رد میشم بوم نمیپیچه😐😂

واقعا چرا همیشه دیگران بوی عطرشون تا چند فرسخی میره ولی ما اگه یه شیشه عطر هم رو خودمون خالی کنیم سر ...

چون بینیت به بوی عطر عادت میکنه و حسش نمیکنی دیگه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم شما برو عطر فروشی تست کن ببین از کدوم رایحه خوشتون میاد 

ادکلن مختص سلیقه خودتون داشته باش 

باید اول خود شما با اون بو کنار بیاید و حس خوشایندی داشته باشید بعد دیگران 

ترجیحا رایحه خنک و چوبی بردار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم شما برو عطر فروشی تست کن ببین از کدوم رایحه خوشتون میاد ادکلن مختص سلیقه خودتون داشته باش باید ...

دقیقا اما می‌خوام یه عطری باشه که رد بوش بپیچه

من مای وی جورجیا ارمنی میزنم پخش بوش عالیه خریدم 3 و خورده ای میارزه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اخخخخ آخخخخ دقیقا من تو خونه معروف به کسیم که با ادکلن دوش میگیره اما هیچ وقت مثل مردم وقتی رد میشم ...

شاید چون بعد یه مدت عطر خودمون واسه خودمون عادی میشه فکر می‌کنیم که بوی عطر رو دیگه نمیدیم چون حالا که فکر میکنم منم همین طوریم ولی وقتی اون لباسی که روش عطر زده بودمو در میارم میبینم کاملا بوی عطر رو میده

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو