2777
2789
عنوان

بماند به یادگار(کنکوریا بیاین)

198 بازدید | 30 پست

بچها اگه تمایل داشتید بیاین یه جمله ای متنی..شرح حالی چیزی برای خودتون در ارتباط با کنکور به یادگار بزارید...😍

آخرش قشنگه :)❤

آره ارزش جنگیدن داره🫵🔥

بمونه یادگاری از روزایِ سختی که دارم میگذرونم ولی بازم با انگیزه ادامه میدم😎💪🏻

کاش یکی بود باهاش درد دل میکردم خیلی وضعیت بدی دارم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم توی این چند ماه باقی مونده به کنکور حس و حال های متفاوتی رو قراره تجربه کنم..یه روز امیدوار..یه روز هم مثل ناخدایی کشتیش غرق شده..اره خلاصه،میدونم یه روز دلم تنگ میشه برای تک تک این تجربه ها تک تک این حالِ خوب و بدم...

و امیدوارم اون روز روزی باشه که با لبخند به این روزا فکر میکنم...

روزی باشه که میگم بالاخره رسیدم...بعداز کلی ترس و استرس،کم اوردن و پایدار موندن به عهد و پیمانی که توی قلبم بود...

بعد از کلی دلهره از آینده نامعلوم..بالاخره رسیدم،تونستم...

بخاطر خودم و آیندم،،،بخاطر مامان...بخاطر بابا:)))

بماند به یادگار__1403/9/8

🌱

کاش یکی بود باهاش درد دل میکردم خیلی وضعیت بدی دارم

جان عزیزم💁🏻‍♀️

غصه نخور...ایشالا همه چی روبراه میشه

هممون حداقل چند بار این حس و حال هارو تجربه کردیم و خواهیم کرد...زندگیه دیگه..یکنواخت نمیمونه🌱

جان عزیزم💁🏻‍♀️غصه نخور...ایشالا همه چی روبراه میشههممون حداقل چند بار این حس و حال هارو تجربه کردی ...

دو ساعت دارم گریه میکنم 

می‌دونم قرار نیست درست بشه من باید بیخیالش بشم😭 

ولی مرسی ازت ایشالا موفق باشی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
دو ساعت دارم گریه میکنم می‌دونم قرار نیست درست بشه من باید بیخیالش بشم😭 ولی مرسی ازت ایشالا موفق با ...

عزیزم..اگه مشکل کنکوره که باید بگم اصلا غصه نخور،،فکر کردی الان من با حال خوب این تاپیک رو زدم؟..یا اینکه همه کنکوریا الان حالشون خوبه و امیدوار؟...

اتفاقا این تاپیک رو زدم که برای هم حال خوب باشیم..برای هم ارزو کنیم و بهم انگیزه بدیم...مطمعنا خیلی زمان داریم..اگر ترس از گذر زمان داری....

بنظرم از همین الانم تلاش کنیم انشاالله نتیجه میگیرم...

من مطمعنم یروز اگه بعد از چند وقت اتفاقی این تاپیک رو دیدی با لبخند حال بد امروزت رو مرور میکنی...میگی درسته حالم بد بود،ولی همونی میخاستم که شد🥹

الانم نمیگم باید مالت خوب باشه یا با چهارتا جمله انگیزشی انرژی بگیر...نه!!چون منم خیلی همچین حال و هوایی رو داشتمو درکت میکنم..فقط بدون این روزا باید همین شکلی بگذرن.. این روزا یه دوره از زندگیته که اینشکلیه...ولی خواهش میکنم امیدتو از دشت نده و امیدوار باش به آینده قشنگت🌱

دخملای قشنگم ، پارسال مثل شما بودم ، همین ساعت کتابای تستم جلوم باز بود ، با سردرد و خستگی نگاشون میکردم ، ولی هر طوری بود خوندمشون،  تموم شد ، من الان دانشجوعم، میخوام بگم خودتونو نبازین،  آخر همه این خستگیا یه لذتی هست که همه خستگیاتونو میشوره و میبره❤️❤️

لطفا احترامتو حفظ کن🫶