نه عزیزم به این شدتی نیست که شما میگی.اونیدهم که با سهمیه قبول میشه درصدهاش بالا هستن فقط کمی پایینتر از بدون سهمیه هان من کارنامه شون رو دیدم این نیست که فکر کنی یه بیسواد بیاد با سهمیه بره پزشکی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
میدونی روزی چقدر درس می خونده یا چه کلاسایی میرفته
خیلی باهوش و ساعی بوده مدرسه ی خاص میرفته از اول درس زیاد خونده و پایه ش قوی بوده حافظه ی بسیار قوی داره.نمیدونم روزی چند ساعت ولی حداقل دوازده ساعت رو میخونن
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
نه کلا دوس دارم درسای دبیرستان رو مرور کنم ارشد دوس ندارم وقتی شاغل نیستم بدردم نمیخوره فقط دلم درس خوندن میخواد