2777
2789

من وزنم ۷۳ هست و قدم تقریبن ۱۶۰(دقیقشو نمیدونم)

یه مدت رفتم بدنسازی ولی وسطش چند بار ول کردم و اینا ، رژیم نمیگرفتم ، چون سری اول که رژیم سر خود گرفتم یبوست گرفتم و هموروئید شدم ، از اون به بعد دیگه هر سری که رژیم گرفتم همین شد 😔رژیمی هم که از مربیم گرفتم یه مدت تونستم رعایت کنم سختم بود 

الان برای کاهش وزنم چیکار کنم ، هیکلم توپره و دوست دارم ولی شکم پهلوم رو مخمه و علاوه بر اون میخام یکم رونهام و بازوهای لاغر ار بشه و خوشفرم تر ، البته نمبخامم که پوستم شل بشه ، چیکار کنم؟؟؟برم جه ورزشی؟ایروبیک یا پیلاتس یا بدنسازی،  واسه یبوست و هموروئید چیکار کنم ؟؟رژیمم چجوری باشه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فستینگ خیلی جوابه امتحان کن

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

اینم بگم نزدیک ۱ هفته هست که به طور تقریبی قند مصنوعی رو حذف کردم و خرما مصرف میکنم و کشمش

خرما و کشمش هم قند داره مصرفش باید اصولی باشه

روزی چهار پنج تا دونه بیشتر کشمش نخور 

خرما هم تعداد فرد بخور یا یکی یا سه تا یا پنج تا 

پنج تا خیلی زیاد باید حواست به کالریش باشه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

من برنامه ی چالش لاغری شکم صاف رو دانلود کردم و از غذام یه مقدار کم کردم هفت کیلو کم کردم تو سه ماه

من تو خونه واقعن نمیرسم ورزش کنم ،ارادش رو ندارم و وقت نمیکنم ، چون هر سری یکی صدام میکنه و باید برم پی یه کاری ☹️