2777
2789

خورشید و ماه و شب روز مثال نزنید فقط همین و بلدن بگن پس این روز چیه شب چیه ماه چیه دریا چیه اینا نشون میده خدا هست باشه خدا هست اون دنیا چی؟ اینا که دلیل نمیشه اون دنیا صد در صد باشه هیچ علمی هم نمیتونه اثبات کنه 

قربونت برم مارو چقد بیکارفرض کردی که بیایم برای قانع کردن و مثال زدن 😑

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توخواب مادربزرگمو دیدم میدونستمم مرده و بوی تنش رو حس میکردم .همیشه سوره یاسین میخوند چون کم سواد بود چندتا آیشو بیشتر از رو نمیتونست بخونه.کلی سوال کردم کلی هم جواب داد و هزار درصد مطمئنم به برزخو قیامت

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴

ببین اتفاقا با زن داداشم بحثش بود ک یسری تمرین هس برای پاگسازی چاکراها اون تمرینا دقیقا خود حرکات نماز هس ک روزی چند بار باید خودمون انجامش بدیم خیلی چیزا دیگه هس ک من باخودم میگم ببین چقد خدا همه چیو با نظم با حکمت افریده

یا همین معنی ی ایه قران ک گفته بود مورچه و شیشه باهم هستن بعد چندین سال دانشمندا فهمیدن بدن مورچه از شیشس این باعث شده خیلی خارجکیا ب اسلام دین بیارن

به خوشی بیای دلبرم

خدا محدود به یه دنیا و یه زمان نیست 

ما انسان ها محدودیم 

خدا بی انتها 

خدا توانایی هر چیزی داره 

پس دنیای پس از مرگ هم وجود داره 

خیلی دلایل اثبات کننده علمی هم وجود داره 

شما اگه راهنمایی کامل با منبع میخوایین باید بپرسید اما نه در سایتی مثل نی نی سایت که علمی و مذهبی نیست

شما یا با مرکز سوالات باید تماس بگیرین یا برنامه پاسخگو از بازار نصب کنید و از اون ها که کارشناس هستن بپرسید

رایگانه و جوابتون دقیق میده

ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚