2777
2789
عنوان

خاله شوهرم لباس نوه اشو آورد واسه تو راهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 49 پست
قطعا بدون هیچ تعارفی همونجا قبول نمی‌کردم و میگفتم ممنون خودم لباس خریدم و دوس ندارم لباس کسی تن بچه ...

اما به نظرم این خاله خانوم قصد و نیتش خیر بوده 

و اینجوری جواب دادن به دور از ادبِ

استاتر خیلی راحت میتونه از اون لباس ها استفاده نکنه 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم چون دست باف خودشه و براش ارزش داره این حرکت و زدهناراحت نشو اما دوست نداری نده تن بچه ات

آره عزیز همینطوره ،باشه پس نمیدم ولی تنشم نمیکنم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیز همینطوره ،باشه پس نمیدم ولی تنشم نمیکنم

خوبه دلشم نشکنی خودتم اذیت نشی

بهش فکر نکن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
باشه اینطوریم خوبه ولی همش این فکراذیتم میکنه که اونا درموردم چی فکر میکنن

خب اصلا به روی خودت نیار

مگه باهات زندگی میکنن

اگه گفتن بگو اره میپوشم براش

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

خودت میگی بی شیله پیلی حالا ک گرفتی دگ چیزی نگو اگه دوسنداری تن بچت نکن ولی چیزی هم نگو

باشه اما اگردفعه بعد داد دیگه حتما میگم😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر گارد گرفتین مگه چه اشکالی داره هنر دستش بوده دلش خاسته شما هم استفاده کنی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
باشه اینطوریم خوبه ولی همش این فکراذیتم میکنه که اونا درموردم چی فکر میکنن

بعضی ها دلشون نمیاد چیزی بندازن دور، میبخشن دیگران

فکری نمیکنن، وقتی نپوشنید متوجه میشن

بعدها تو حرفهاتون، غیر مستقیم بگید، مثلا بگید کسی نمیتونه برای بچه اش لباس بهم بخره، بچه نیاره، همسرم هم میگه مگه چندتا بچه داریم، هرچقدربتونیم فراهم میکنیم براشون و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

منم یه بار همین موضوع برام پیش اومد خونه مادر شوهرم بودم کفش و کیف خواهر شوهرمو گذاشت داخل باکس گفت بیشتر دوبار نپوشیده نو نو حیفه تو استفاده کن من تو رودربایستی هرچی گفتم نه لازم ندارم زوری بهم داد منم گرفتم اومدم خونه خانوادم به شدت بهشون برخورد و خیلی ناراحت شدن منم جلو شوهرم همه رو دادم نیازمند اینم بگم تازه عروسم 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باشم میگم ممنون وای بخدا لباس خیییلییی داره حیفه ببرم بدین یکی ک لازم داره اینجور اصرافه

آره اینجوریم بگم خیلی خوبه،مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ایران زندگی نمی کنم. اینجا استفاده از لباس دست دوم و تمیز برای بچه ها فرهنگ کاملا جا افتاده ای هست. لباسها هم کیفیت خوبی دارند.‌ این قضیه ربطی هم به اوضاع مالی نداره. معمولا اگر خانواده چند تا بچه داشته باشند لباس های بچه اول برای بچه های بعدی استفاده میشه و اگر بچه نداشته باشند لباس ها را به دوستان و فامیل میدن و یا حتی تعویض می کنند.

حتی وسایل اتاق بچه هم همین هست مثل تخت و کمد و میز، کالسکه

این کار هم برای محیط زیست خوبه و هم کاهش هزینه ها

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم