2777
2789
عنوان

خاله شوهرم لباس نوه اشو آورد واسه تو راهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 49 پست
هرکسی من بعد چیزی داد، بگو پدرش دوست نداره، میگه خودم میخرم، مگه چندتا بچه دارمبگو استفاده ندارم و..

آره این خوبه بگم ولی همونجا که شوهرم باشه میگه خوبه،چیکارش کنم؟ خودم واسه خودمم تا حالا دسته دوم چیزی نگرفتم خیلی بدم میاد چه برسه واسه یه دونه دخترم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره این خوبه بگم ولی همونجا که شوهرم باشه میگه خوبه،چیکارش کنم؟ خودم واسه خودمم تا حالا دسته دوم چیز ...

خب به همسرت توخونه بگو

آماده اش کن

حالت مردونگی وحس پدر بودنش تحریک کن

من خودمم بخوام همسرم بهش برمیخوره، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

حقیقتا من دوست ندارم 

و تا الان که پسرم ده سالشه لباس هیچ بچه ی دیگه ای رو تنش نکردم 

در کل حس خوبی نمیگیرم...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

بنظرم چون دست باف خودشه و براش ارزش داره این حرکت و زده

ناراحت نشو اما دوست نداری نده تن بچه ات 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من اگه لباسش خیلی کهنه باشه اصلا برنمیدارم نهایت مال خانواده خودم باشه ک بردارم

چیزی نگو ولی نپوش براش بعدم بنداز دور

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من بودم تشکرمیکردم ومیگفتم خریدم براشحالانوبودبازیه چیزی آدم لباس کهنه که برابچه ای که هنوز نیومده د ...

آره واقعا،ولی چون خانواده خوبین ومیدونم از سره دوست داشتن اینکارو کرده نتونستم چیزی بگم

چقدر بده این تعارفای مسخره ،باید همونجا قشنگ وبااحترام میگفتم بهشون که دوست ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه کسی رومیشناسی بیماری نداره لباسش هم تمیزه چه اشکال داره بگیری درعوضش هزینه اون لباسومیتونی یطوردیگه برابچه خرج کنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من اگه لباسش خیلی کهنه باشه اصلا برنمیدارم نهایت مال خانواده خودم باشه ک بردارمچیزی نگو ولی نپوش برا ...

باشه اینطوریم خوبه ولی همش این فکراذیتم میکنه که اونا درموردم چی فکر میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چیزی که تو مخم بره رو نگه نمیدارم تشکر میکنم رفتم خونه تو پلاستیک جدا از آشغال میندازم دور در واقع میزارم کنار آشغالی تا اگه کسی خواست برداره اصلن هم شوهرمو در جریان اینجور دور ریزها قرار نمیدم.