2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر اینجوری گفتن من چیزی ب نامزدم میگم بعدش همش تو سر خودم میزنم ک چرا گفتم حالا اون بنده خدام این ...

چون هنوز شوهرت نشده وقتی رفتین زیر یک سقف میفمی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مونده به شوهرتمنو شوهرم درمورد خانواده هامون باهم درد و دل میکنیم مشکلی هم نبوده تا حالا

ازین مردا خیلی کم پیدا میشه آدم ریسک نکنه خیلی بهتره

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

نمیدونم کی گفته با همسرتون رفیق باشین و با هم دوست باشید هیچ جیز مخفی نکنید. من خر 18 سالم بود همه چیز بهش میگفتم الان بعد 15 سال همه حرفها تو ذهنش مونده تو سرم میزنه.  کدوم رفیق هچین بلایی سرت میاره اخه؟؟ شوهر رفیق نیست مار  عقرب ک اذیتش کردی با حرفش نیشت میزنه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
با هیچ کس درد دل نکن. با هیییییچ کس. من تجربه کردم. در هر صورت به ضررته

میگن وقتی پیش ی نفر درد دل میکنی و حرف میزنی انگار ی چک سفید امضا دادی دستش هر وقت خواست ازش استفاده کنه

همه مون این موضوع برامون پیش امده🥲

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

حالا درد ودل بماند ادم میتونه نگه 

ولی گاهی یه سری اتفاقات میافته که دست خود ادم نیست شوهرت میفهمه و کاری نمیتونه بکنه اونا بده که بعدا میزنه تو سرت

من دوتا دختر عمو دارم سنشون زیاده و ازدواج نکردن تا بحال چندین بار تو دعواها گفته که تو باید مثل فامیلاتون تو خونه میموندیو.... هزاران حرف دیگه

نمیدونم کی گفته با همسرتون رفیق باشین و با هم دوست باشید هیچ جیز مخفی نکنید. من خر 18 سالم بود همه چ ...

اینو باید با اب طلا بنویسم به مجردا نشون بدم

الان من از وقتی ازدواج کردم اینقدر که عذاب کشیدم گریه کردم استرس کشیدم تو مجردیم یک دهمش هم نبود این بدبختی ها 

ازین مردا خیلی کم پیدا میشه آدم ریسک نکنه خیلی بهتره

بعضی وقتا هم ما هم اینجوری میشیم اخه بعد میگیم مرد بده مثلا شوهرمون میاد ی چیزی میکه از خانوادش بعد ۳ روز میگیم اره مامانت فلانه،بابات فلانه 

❤Che khobe ke daramet