2777
2789
عنوان

زیاد ک بودم و زیادیم شدم هی

126 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من کسیو ندارم راهنماییم کنه میشه کمکم کنید 

من عقدم و شوهرم حس میکنم سرد شده چون رابطمون و اخلاقمون و حتی پیگیریمون مث قبل نیست 

حس میکنم زیاد تو دسترس بودم 

میشه بگید چجوری یکم نگرانش کنم و ی مدت نباشم؟ 

ب شوهرم گفنم ی مدت نباشم گفت ن فقط کافیه یکم بیخیال شی آخه چجوری 

😞نظر خودم اینه گوشیم خاموش کنم ی مدت و... یکم کمحل کنم. 

اولویت زندگی من شوهرمع اما خیلی وقته ک دیگ من اولویت اون نیستم انگار همش دارم گلایه میکنم و خستش کردم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیریش نباش

خب چجوری؟ 

یعنی من زنگ نزنم و پیام ندم؟ 

یادیر جواب بدم؟ 

زیاد آنلاین نباشم؟ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

تا اون پیام نده نزنگخ یه مدت پیگیر نباش

میترسم بدتر شه و... 😞ولی خب چرا وقتی بهش گفتم ی مدت میخام نباشم گفت لازم نیست فقط کمتر خیال بافی کن

هی زنگ نزن پیام ندهلازم نیس گوشیتو خاموش کنیخودتو سرگرم کن با یه کاری خود به خود وقت نمیکنی در دسترس ...

از این میترسم اونم پیگیر نشه 

😭اصلا مث قبل نیست باهام 

خب چجوری؟ یعنی من زنگ نزنم و پیام ندم؟ یادیر جواب بدم؟ زیاد آنلاین نباشم؟

هر چی تا الان بودی برعکس باش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
رویه تو عوص کن گلایه وشکایت نکن میزان تماس کم کن مثلا اگه سه بار درروز زنگش میزدی دوبار کن وکوتاه در ...

جدیدا 2 روز ی بار در حد 1 رب زنگ میزنه منم زنگ بزنم رد میده میگ دستم بنده بعد زنگ میزنم بیشتر در حد پیامم 😞

نباید اعلام کنی یه مدت نباشمباید کمرنگ بشی و سرتو شلوغ کنیشغلت چیه؟ درس میخونی؟

درس نمیخونم ولی کلاس گیتار میرم

حسابدارم هستم تو ی شرکت روزی 8 ساعت کارم انگار 

ولی بازم همش میخام پیگیر باشم و دلشوره دارم برا همین گند میزنم ب زندگیم 

ب شوخی بهش گفتم باشه ولی شاید ی روزم سر من انقدی شلوغ شه ک نتونم جوابت بدم چیزی نگفت ب نظرت ناراحت میشه؟ 

حتما زیادی گیر میدی سر چیزای الکی

نه بخدا اصلا گیر نمیدم ولی از طرف خانواده خودش سر من بحث زیاد داره