2777
2789
عنوان

دوازدهمیا میشه بیاین

126 بازدید | 19 پست

برای شیمی داخل امتحانات نهایی و داخلی از قسمت رقیق و غلیظ کردن سوال میاد؟اخه تو کتاب که هیچی نگفته

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فکر نمیکنمولی کلوئید ها خیلی مهمه چند جور سوال ازش میاد

خب از این مباحث مسئله میاد اون حفظیاته..تو ماجرای من و درسام هم توضیح داده هم براش فرمول داده مدرسه هم شنیدم دبیر توضیح داده ولی من کلیپ دیدم هیچی نگفت اصلا اسمی نیومده ازش

خب از این مباحث مسئله میاد اون حفظیاته..تو ماجرای من و درسام هم توضیح داده هم براش فرمول داده مدرسه ...

جرم مولی هم مال دهمه سوال میاد هب 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
میاد عزیزم سوال نهایی امسال رو بررسی کن اگر اشتباه نکنم سوال ۱۷ تجربی داخل

تو کتاب هم توضیح داده بود؟اخه جایی که کتاب ماجرای من و درسام رو گرفتم مال پارسال بود بهم داد یعنی چاپ ۴۰۳..برا همین پرسیدم گفتن شاید حذف شده یا شایدم نیست ولی میاد

خب از این مباحث مسئله میاد اون حفظیاته..تو ماجرای من و درسام هم توضیح داده هم براش فرمول داده مدرسه ...

خب پس بهترین روش اینه که بری سوال های نهایی سال قبل رو چک کنی ببین اومده یا نه

از دبیرت هم بپرس

تو کتاب هم توضیح داده بود؟اخه جایی که کتاب ماجرای من و درسام رو گرفتم مال پارسال بود بهم داد یعنی چا ...

نه میاد 

تو کتاب توضیح داده نشده همون دهم

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
خب پس بهترین روش اینه که بری سوال های نهایی سال قبل رو چک کنی ببین اومده یا نهاز دبیرت هم بپرس

گفتم شاید حذف شده باشه از بقیه بپرسم بازم

مشکلم اینه که دبیرمون زیاد اخلاق نداره کسی نمیره سرکلاسش منم میترسم بهش پیام بدم👩‍🦯