2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار چطوری هم درس می خونید هم خونه داری هم شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم شب زودتر بخوابی صبح‌بخونی‌بهتره خیلی دیر میخوابی برای سلامتیو مغز خوب نیس

میدونم واسه دراز مدت خوب نیست اتفاقا خیلی سردرد میگیرم و حالم بد میشه ولی چاره نیست تا دو هفته دیگه امتحانم بدم می‌خوام تا دو بخونم .

آخه یه ماهم خراب شد الکی الکی .

شب 12 می‌خوابیدم صبح7 پامیشدم اصلا نمی‌خوندم اصلا .

ا

ب سختی..بچه ۱۰ماهه شیطون دارم ولی خب تلوزیون روشن میکنم میرم دنبال کارام دیگ دستم تند شده اخر شبا از خستگی بیهوش میشم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
سحر خیز نیستم ینی اومدم امتحانش کردم نشد شب خوان هستم و تا 4 صبح میخونم بازم نمی‌رسم

عزیزم من چندسال پیش با روزی 8 ساعت چون شاغل هم بودم تونستم درس بخونم و آزمون استخدامی قبول بشم. باید در هر حالی درس بخونی من حتی بستری بیمارستان هم بودم داخل بیمارستان درس میخوندم. مدام کتاب تو دستم بود. تو ماشین تو خونه یعنی همه جا.مثلا وقت ظرف شستن به خودم میگفتم فلان مبحث رو کنفرانس بده و برای خودم توضیح میدادم و متوجه اشتباهاتم میشدم وحین تمیز کردن خونه بازهم کنفرانس. تازه مهمون هم میومد و بعذ وقتایی همسرم نبود کتابخونه هم میرفتم