2777
2789
عنوان

با وزن صدوپنج کیلو چه خاکی بر سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 79 پست

وای چطور اینهمه جمع کردی عجب شوهری😂 

بیخیال فردا تو اسیب بببنی اون جواب میده؟ اون کیلو واسه بلند ترین قدم خوب نیست ، قدت چنده 

شوهرت رو مجبور کن بچتو نگه داره

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی خیلی بعید میدونم تو با این شوهر و این وضعیت بتونی وزن کم کنی چون اصلا بهت انگیزه نمیده و براشم مهم نیست ۴۰ کیلو اضافه وزنت خب توام تنها و تو شهر غریب فقط خونه ای به نظرم امتحان کن اگه نتونستی اسلیو کن منم ۱۰۰ کیلو بودم هی رژیم گزفتم ول کردم آخر دیگه افسردگی شدید گرفته بودم رفتم عمل کردم هیچ لباسی تو بازار اندازه ام نبود و این موضوع برای منی که روزی خوش اندام ترین دختر فامیل بودم بشدت ناراحت کننده بود 

شما وعده ناهار رو حذف کن کاملا اضافیه

ولی صبحانه و شام رو بخور. شام هم ساعت ۸ به بعد نخور

و اگه میتونی از دکتر کرمانی رژیم بگیر

و حتما تو خوته ورزش کن. مربی من بیشتر شاگردهاش از شهرستان هستن و خونه ورزش میکنن. 

عزیزم ۱۵۰ خیلی زیاده و طول میکشه با ورزش و اینا لاغر کنی. اسلیوی چیزی کن

اسی بابام جراحه ببین یعنی ۵۰۰ کیلو هم بودی اسلیو نکنیااااا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

سلام چرا نشه کار که نشد نداره ولی چون بچه شیر میدی در مرحله اول قند مصنوعی و تنقلات رو حذف کن و تحرکت رو ببر بالا حالا رقص یا پیاده روی داخل خانه یا یوگا هر کدوم که تونستی میتونی سالاد کاهو هم درست کنی قبل نهار اول سالاد بدون سس بخوری بعد پشت سرش نهارت رو بخوری وقتی بچه ات به غذا خوردن افتاد غذا خوردن خودت رو هم کم کن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪