2777
2789
عنوان

ایران یکی از زنانه ترین کشور های دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 54 پست
چون تبلیغات جنسیتی و فمنیسم جامعه رو به سمت مردانگی میبره درواقع ما هیچ برابری جنسیتی نداریم چون مرد ...

تو جامعه الان فکر نمیکنم دیگه مستقل بودن و... رو منطقی باشه ویژگی‌های مردونه دونست

با بقیه‌اش کار ندارم همین قسمتش برام سوال بود 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببخشید استارتر من درست نفهمیدم یعنی جامعه ی مردانه به مرد بیشتر بها میده؟ جامعه ی زنانه به زن؟

بحث به اینکه به مرد بها میدن یا زن نیست گفتم اصلا ربطی به جنسیت نداره مثلا یک کشور توهین به جنسیت زن میکنه اما خود جامعه اون کشور زنانه‌ست و یک کشور دیگه ممکنه به مرد توهین کنه ولی اون کشور مردانه باشه و ربط به اخلاق و شیوه تربیت و شرایط داره اینکه 

مثلا فمینیسم در ظاهر داره از زن حمایت میکنه ولی جامعه رو به سمت مردانگی سوق میده

روسیه💙🇷🇺 ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو جامعه الان فکر نمیکنم دیگه مستقل بودن و... رو منطقی باشه ویژگی‌های مردونه دونستبا بقیه‌اش کار ندا ...

مردونه یکی زن مجبور باشه کار کنه مثل مرد

زنونه ینی زن کلا ترجیح بده کار کنه ...اجباری نیست

استقلال مالی و... بد نیست ولی اینکه جامعه جوری باشه که تعداد و درصد خیلی بالایی زن به این سمت برن مشکل داره

روسیه💙🇷🇺 ...

موضوع رو نگرفتی پسرای ایرانی اکثرا مامانی ان یعنی تا مامان جان اجازه نده نمی تونند ازدواج کنند و مست ...

خب جامعه زنونه همینه دیگه 

وابستگی احساسی مرد به مادرش و فقط به ایرانی بودن نیست خیلی کشورای دیگه هم هستن 

روسیه💙🇷🇺 ...

خب چرا کشور ما زنانه شده؟ الان اگه همینطوری پیش بره در نهایت چی میشه؟

خیلی گسترده‌ست توضیحش...کشور ما زنانه شده چون شرایطش رو داشته تا با تبلیغات و... به سمت زنانگی بره و نتیجشم اینه اون جامعه به سمت پیری میره و در آخر ازبین میره 

روسیه💙🇷🇺 ...

خب جامعه زنونه همینه دیگه وابستگی احساسی مرد به مادرش و فقط به ایرانی بودن نیست خیلی کشورای دیگه هم ...

من در جواب اون خانم عرض کردم که پستشونو حذف کرد

ولی مامانی بودن تو پسرای ایرانی زبانزده و بهش افتخارم می کنند که این آفته زندگیه مشترکه

من در جواب اون خانم عرض کردم که پستشونو حذف کردولی مامانی بودن تو پسرای ایرانی زبانزده و بهش افتخارم ...

درسته دقیقا 

کلا مردانه بودن و زنانه بودن جامعه آفت یک جامعه‌ست ...باید جامعه به سمت نرمال بودن برگرده 

روسیه💙🇷🇺 ...