2777
2789
عنوان

خواهر بزرگترم پنج شنبه هفته دیگه ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت نمیر از حسادت خواهرته هرچی بالاتر برع باعث سر افرازیته مثلا ما ک شوهر کردیم چ گوهب خوردیم

معلومه کلامشکل داره بعدمیگه حسود نیستم ولش بابا خاهرش باوجوداین دشمن میخواد چیکار

خب بده به شما چه عوضش واسه شماهم خرج میکنه بوقتش بعدمیگه من حسود نیستم پس چی هستی نرمالی یا چندچندی ...

شما کلا دعوا داری یا چی؟

از ته دلم دعا میکنم همچین شرایطی قرار بگیری تا بفهمی چی میگم

تعريفت از حسادت چيه

تو تمام حرفات دلخوري كينه و حسادت از وجود خاهرت هست بعد هي ميگي دوست دارم خوشبخت بشه و حسادت نميكنم

تازه نميذاري همين جمله ساده هم ختم ب خير بشه و ي جوري با كنايه ميگي بهتر ك ازدواج كنه شرش كم شه بره خرج نذاره رو دست خانواده

تو ب خاهرت حسادت ميكني و از خانوادت بخاطر تبعيض ناراحتي

عزیزم اگر چیزهایی که تعریف میکنی عین واقعیت و اغراق نمیکنی ..حق داری ..متوجه شدم به خواهرت حسادت نمیکنی  ..اما برای خودت ناراحتی ..اما به ف ال نیک بگیر شاید رفتن خواهرت فضا رو برای شما هم کمی باز کنه و  که کمتر مورد بی احترامی قرار بگیری ...

شما کلا دعوا داری یا چی؟از ته دلم دعا میکنم همچین شرایطی قرار بگیری تا بفهمی چی میگم

😂😂تو واسه خاهرت داری فشارمیخوری رفتی بترکی ماکه غریبه ایم از کسی که واسه خاهرخودش داره حسودی میکنه و ازالان غصه خوشبختی خاهرشو میخوره و البته بعنوان یه مریض باید حتما درمان شه انتظاری بیشترازاین نمیره عزیزم توجز بدواسه دیگران خواستن کاری ازت برنمیاد انشالله خدا شفات بده ضمنا. من خاهر ندارم داشتمم مثل تو مریض نبودم تومریضی کمبود توجه داری یه کمبودی داری توخانوادت که دیده نشدی 

عزیزم اگر چیزهایی که تعریف میکنی عین واقعیت و اغراق نمیکنی ..حق داری ..متوجه شدم به خواهرت حسادت نمی ...

دوست عزیز

دلیلی برای اغراق ندارم

چون ترحم گرفتن از آدمای اینجا هیچ سودی برای من نداره

عزیزم اگر چیزهایی که تعریف میکنی عین واقعیت و اغراق نمیکنی ..حق داری ..متوجه شدم به خواهرت حسادت نمی ...

بخدااااا خیلی خوشحالم داره ازدواج میکنه

این 6 سال کلیییییی جنگ و دعوا داشتیم

😂😂تو واسه خاهرت داری فشارمیخوری رفتی بترکی ماکه غریبه ایم از کسی که واسه خاهرخودش داره حسودی میکنه ...

ترجیح میدم سکوت کنم

چون با کسی که ادب و شعور نداره بیشتر از این نباید حرف زد