2777
2789

شبیه بودن بچه ب پدر و مادر اکیدا ربطی ب جنسیت نداره . ی چیز احتمالیه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی ژنش قوی تر باشه یه نگاه کن ببین خواهر برادرتون بچه هاشون به خودشون رفتن یا به همسرانشون و اگر خواهر برادر شوهرت بیشتر بچه هاشون شبیه خودشون بود ژن شوهرت قوی تره و اگه خواهر برادر خودت بچه هاشون بیشتر شبیه خودشونن خب ژن شما قوی تره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

ربطی به جنسیت بچه نداره کلا بچه از پدر مادر یا خانواده پدربزرگ یا حتی جد قبل از اونا قیافشو به ارث میبره اصلا هم نمیشه بگی چند درصد از کی میبره من بچه دیدم کپ عمه ش بود یا کپ خالش حتی به پدر مادر خودشم کمتر شباهت داشت

من یکی پسرام شبیه باباش هست یکیش شبیه من😂

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مثلا داداشم صورتش شبیه عمومه موها و هیکلش شبیه داییمه ،، پسر دخترخاله ام بزرگه کپی باباشه کوچیکه کپی داییشه ،،، پسرخاله ام کپی عموشه ،،، پسر خاله ام سه تا داداش بزرگه شبیه باباشه وسطی کپی خالمه کوچیکه عین عمو کوچیکشه

همه جوره وجود داره مخصوصا وقتی بزرگتر میشن بعد بلوغ

شنیدی میگن از دست کسی ویزی بکیری شبیه اون میشه واقعیه؟

نه باباااا

حتی زیست دوازدهم هم بخونی قشنگ‌با قوانین ژنتیک اشنا میشی اصلا ربطی ب این چیزا نداره

یعنی ی پزشک این حرفارو بفهمه سریعا سکته مغزی میکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام