2777
2789
عنوان

نمیدونم با این زندگی چیکار کنم🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست
داداشت بزرگه؟ اگر آره که بهش بگو یه روز در میون تو با مامان ورزش کناز کت و کول میفتی دختروزن مادرت ر ...

اون ورزش میکنه 

میگم من اصن نمیرسم هیچ کاریو درست انجام بدم حال روحیمم داغون همش تپش قلب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ورزش میکنه میگم من اصن نمیرسم هیچ کاریو درست انجام بدم حال روحیمم داغون همش تپش قلب

ورزش میکنه؟
تو درس داری کار داری باید به مادرت هم برسی
بهش بگو هیکلت گنده میشه یه کمک به خواهرت بکن، مادر تو هم هست!!
جلوی مادرت نگو فقط
برادرت چ بیشعوره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به پدرت بگو پرستار بگیره و خودشم وظایف همسری رو به جا بیاره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دخترماولا تو خانواده وظیفه فقط برای شما نیستدیگران هم سهیمنددومابعضی دستگاه ها هست که قیمتش هم زیاد ...

سمت راست بودع 

چ دستگاهی ما هر دکتری میبریم میگ فقط ورزش

زن داداشت کمکت بده داداشت پدرت خاله دایی بلاخره توی این شرایط همه باید باهم همکاری کنن

زن داداشم کمک میکنه 

ولی ببین حالم خیلی بده چون نمیتونم خودم اینارو تنها انجام بدم همه ب روم اخم میکنن

سنشون چنده؟

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
زن داداشم کمک میکنه ولی ببین حالم خیلی بده چون نمیتونم خودم اینارو تنها انجام بدم همه ب روم اخم میکن ...

عزیزم میدونم چی میگی خدامشکلتون حل کنه مادر عزیزت هم زودتر خوب بشه♥️

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ببین کدوم فیزیوتذاپ میاد هشت ساغت ورزش کنه؟ اگرم بیاد هر روز چند تومن میگیره

میان حداقل روزی دو سه ساعت بیاد باقیش و خودت کمک کن 

طلایی چیزی مامانت داره بفروشین سلامتیش مهمتره

جذاب سایتم😜

ورزش میکنه؟تو درس داری کار داری باید به مادرت هم برسیبهش بگو هیکلت گنده میشه یه کمک به خواهرت بکن، م ...

کمک میگنه همه کمک میکنن 

ولی همه ی فامیل معتقدن من کم کاری میکنم میگن نمیدونم فلان خانوم ده سال رو ویلچره فق دحترش پیششه 

هیچ کدوم از وظایف مو نمیتونم درست انجتم بپم 

نظم ندارم