2777
2789
عنوان

نمیدونم با این زندگی چیکار کنم🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میان حداقل روزی دو سه ساعت بیاد باقیش و خودت کمک کن طلایی چیزی مامانت داره بفروشین سلامتیش مهمتره

میان سر میزنن ولی هعی اصن نمیدونم چی بگم چی کار کنم 

کسی ک 30 سال ب جا نیاورده چیو ب جا بیاره

با مددکاری بیمارستان صحبت کن 

میتونن کمک کنن یا راهنماییت کنن چیکار کنی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

57

خب سنشون زیاد نیست

پدر من سه سال پیش تو ۶۵ سالگی سکته کرد سمت راست بدنش آسیب دید با تلاش خودش وفیزیو تراپی الان الحمدلله بهتره

خودش ورزش می‌کنه اکثرا کارهاشو خودش انجام میده فقط حمام با ماست و پیاده روی باید مادرتون خودش بخواد

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
خب سنشون زیاد نیستپدر من سه سال پیش تو ۶۵ سالگی سکته کرد سمت راست بدنش آسیب دید با تلاش خودش وفیزیو ...

خب اخه ببین 

من مثلا مامانم ورزش داره کتاب میگیرم دستم بعد همزمان نگاه میکنم حرکتاشو وقتی بقیه میان مامانم میگ اصلا حواسش ب من نبود

اونا هم برا همین با من عصبی ان و.... 

انقد همه ب من حرف میزنن الان فق نشیتم گریه میکنم و تپش قلب.... 

خب مادرتون اعصابش خیلی ضعیفه الان دقیقا مثل کودکان بهانه گیر پرخاشگر عصبیه 

دیگران باید شعور اینو داشته باشند که همه چیز رو گردن شما نندازند

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
خب مادرتون اعصابش خیلی ضعیفه الان دقیقا مثل کودکان بهانه گیر پرخاشگر عصبیه دیگران باید شعور اینو داش ...

🥲🥲🥲🥲💔

خب من واقعا نمیفهمم الان چیکار کنم کی درس بخونم کی غذا درست کنم.... 

🥲🥲🥲🥲💔خب من واقعا نمیفهمم الان چیکار کنم کی درس بخونم کی غذا درست کنم....

اولویت با درسه

اولویت با درسه

خب من هر کار میگنم ب همه شون نمیرسم واقعا سخته 

فک کن همه میگن این سن سن حساسیه فلانه خانواده باید فلان کنن 

حالا من تو این سن این مشکلات واقعا برام سخته 

خب من هر کار میگنم ب همه شون نمیرسم واقعا سخته فک کن همه میگن این سن سن حساسیه فلانه خانواده باید فل ...

دقیقا درکت میکنم دخترم