2777
2789
عنوان

فرق مجرد و مطلقه رو نمیدونید که بحث میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 90 پست
این القاب روی عزت نفس آدم ها تاثیر میذارهآفرین به شما که همه رو بلدیدما ترجیح میدم بخاطر حفظ عزت نفس ...

مگه القاب زشتی هست که روی عزت نفس تاثیر بزاره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مثل خیلی از القاب دیگه ، نیازی نیست روش حساس شد معنی بدی هم نداره

من نمیپسندم 

خودمم شغلم جوریه تماس زیاد دارم به طرف میگم مجرد هستید یا متاهل مثلا بگه جدا شدم میگم اوکی پس مجرد هستید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حالا مگه چیه بگه مجرد. وقتی میگه بچه دارم یا جدا شده یا فوت کرده همو نه دیگه حالا نمیخواد مستقیم ...

فرقش همون سالها زندگی و همون بچه ای هس که داره 

دیگ باید چه فرقی داشته باشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وقتی خودشون ناراحت میشن بله و وقتی اون واژه برایِ مردا کلا وجود نداره و ه مونث داره خیلی از خانومایی ...

باید به عرضتون برسونم که لفظ بیوه هم برای مرد و هم برای زن کاربرد داره و فقط مختص خانم ها نیست ... این جبهه گیری های عجیب شما بعضی وقتها واقعا عجیبه .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
فرقش همون سالها زندگی و همون بچه ای هس که داره دیگ باید چه فرقی داشته باشه

خب باشه به من وشما ربطی نداره. وقتی مرد تو زندگیت نیست میشی مجرد 

چرا شما رن ها دوست دارین خودتونا تخریب کنید 

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
مگه القاب زشتی هست که روی عزت نفس تاثیر بزاره

این القاب بار شکست قبلی رو روی دوش زن نگه میداره ‌نمیذاره ازش خلاص بشه و متاسفانه متاسفانه توی جامعه ما آدم‌های بیشعور و بیفرهنگ زیادن که با شنیدن کلمه بیوه یا مطلقه شاخک هاشون تکون میخوره و باعث آزار طرف مقابل میشن 

این صفات رو اگه یک عده نمی پسندید ، به این معنی نیست که معنی بدی داره .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کسیکه توی رابطه نیست مجرده حالا یکی کلا تجربه نداشته یکی داشتهالکی به زنا برچسب بیوه و مطلقه نچسبونی ...

مجردم ولی ازدواج ناموفق داشتم تناقض هست که 

بعدشم مگه حرف بدی هست که بی احترامی بشه

شما خودتون دارین این القاب رو زشت جلوه میدین 

اصلا این القاب چرا باید باشه ؟ ضرورتش چیه؟

اگه همه بگن ما مجردیم نمیشه تشخیص داد که چی به چیه 

مجردم ولی ازدواج ناموفق داشتم تناقض هست که بعدشم مگه حرف بدی هست که بی احترامی بشهشما خودتون دارین ا ...

تناقضی نداره . مجرد یعنی الان همسر ندارم . چه تناقضی با ازدواج قبلی داره؟ 

این صفات رو اگه یک عده نمی پسندید ، به این معنی نیست که معنی بدی داره ..

ولی مطلقه معنی منفی و بدی داره

ینی کسی که طلاقش دادن

طلاق بگیری با طلاقت بدن خیلی فرق داره

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.