2777
2789
عنوان

فرق مجرد و مطلقه رو نمیدونید که بحث میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 89 پست
به دختر و زن میگن سرکار خانوم یا خانوم بخاطر احترام .دیگ نمیان بگن دختر یا زن الان مجردم همینه دیگ ...

خیلیا بچه دارن ولی مال خودشون نیست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خب باشه به من وشما ربطی نداره. وقتی مرد تو زندگیت نیست میشی مجرد چرا شما رن ها دوست دارین خودتونا تخ ...

تخریب چی ؟ کلا حرفمون اینه که مطلقه و بیوه زیر مجموعه مجرد بودن حساب میشه میتونی بگی من مجردم ، و سال ها پیش جدا شدم و مطلقه محسوب میشم .. یا میتونی بگی مجردم و شوهرم متاسفانه فوت کرده و یه جورایی بیوه محسوب میشم ... به هیچ وجه بار روانی منفی نداره از نظر من .. قسمتی از سرگذشت انسان بحساب میاد .. مثل دوشیزه ای که بعد ازدواج زن محسوب میشه ...پس نباید بهش بگیم زن ، چون بار روانی منفی داره؟؟؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه بگن ما مجردیم نمیشه تشخیص داد که چی به چیه

تشخیص برای چی؟ انتخاب همسر؟ اگر آقایی خانمی رو برای ازدواج پسندید باید بشینن حرف بزنن دیگه؟ خانم بهش میگه تجربه ازدواج داشته و بعد آقای حق انتخاب داره ادامه بده یا نه 

برای مورد دیگه ای بجز ازدواج هم بنظرم لازم نیست تشخیص بدیم طرف کلاازدواج نکرده  یا جدا شده 

ولی مطلقه معنی منفی و بدی دارهینی کسی که طلاقش دادنطلاق بگیری با طلاقت بدن خیلی فرق داره

شما اینجوری فکر می‌کنید وقتی کسی میگه مطلقه ام نیازی نیست به این فکر کنید که اون شخص طلاق گرفته یا طلاقش دادن ... لفظ مطلقه به این معناست که اون شخص قبلا جدت شده و طلاق گرفته .. همین

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
تخریب چی ؟ کلا حرفمون اینه که مطلقه و بیوه زیر مجموعه مجرد بودن حساب میشه میتونی بگی من مجردم ، و سا ...

خب منم همینا میگم دیگه. اسی گیر داده حتما باید بگن قبلا شوهر داشتن و زندگی کردن. مثلا تو با یکی حرف میزنی دلیلی نداره ار گذشتت بفمن اونی که باید بفهمه به موقعش میفهمه 

اسی چرا بهش زور میاد نمیدونم

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
بار روانی منفی دارهو آدم رو میبره به تجربه روزهای بدش

ادم هیچ وقت گذشته به این بزرگی رو فراموش نمیکنه که یه کلمه بخواد عوضش کنه 

این ذهن ماست که بهش بار منفی داده 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

باید به عرضتون برسونم که لفظ بیوه هم برای مرد و هم برای زن کاربرد داره و فقط مختص خانم ها نیست ... ا ...

دقیقا همینه زن و مرد نداره که 

خب منم همینا میگم دیگه. اسی گیر داده حتما باید بگن قبلا شوهر داشتن و زندگی کردن. مثلا تو با یکی حرف ...

موافقم .. تو نگاه اول لزومی نداره بگی من مطلقه ام یا بیوه ام .. میتونی بگی مجردم و درصورت نیاز توضیح بدی

ادم هیچ وقت گذشته به این بزرگی رو فراموش نمیکنه که یه کلمه بخواد عوضش کنه این ذهن ماست که بهش بار من ...

آدم فراموش نمیکنه ولی یه مشت نفهم متاسفانه پیدا میشن که با اینکه بهشون ربطی نداره ولی تا میفهمن طرف جدا شده یا شوهرش فوت شده پشت سرش قطار قطار اراجیف میگن و آزارش میدن 

خب باشه به من وشما ربطی نداره. وقتی مرد تو زندگیت نیست میشی مجرد چرا شما رن ها دوست دارین خودتونا تخ ...

دیروز یه عده از خیانت یه زن دفاع میکردن به بهانه اینکه نباید پشت زن هارو خالی کرد 

بعد همینا اگه یه مرد خیانت میکرد ترورش میکردن 

یه چیزایی جنسیت نداره 

ادم هیچ وقت گذشته به این بزرگی رو فراموش نمیکنه که یه کلمه بخواد عوضش کنه این ذهن ماست که بهش بار من ...

شما خودت مطلقه ای یا بیوه؟

اگه نیستی اصلا نمیتونی درک کنی

این صحبت ها هم که ذهن ماست و فلان فقط وقتی زده میشه که آدم خودش تجربه نکرده

برچسب زدن به آدم خوب نیست 

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
دقیقاداشتن جرواجر میکردن که همش میشه مجرد

نذاشتن بفهمم اخرش چیشد 

شما اینجوری فکر می‌کنید وقتی کسی میگه مطلقه ام نیازی نیست به این فکر کنید که اون شخص طلاق گرفته یا ط ...

من فکر نمیکنم خودِ کسایی که جدا شدن فکر میکنن

خب شاید واقعا دوس ندارن بهشون بگی مطلقه،بگو طلاق گرفته انقد سخت نیست حالا

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
تخریب چی ؟ کلا حرفمون اینه که مطلقه و بیوه زیر مجموعه مجرد بودن حساب میشه میتونی بگی من مجردم ، و سا ...

منم همینو میگم که الکی نباید بار منفی رو کلمات گذاشت و ازشون فراری شد و پشت کلمه دیگه قایم شد