2777
2789
عنوان

وقتی میرید عطاری چی میخرید❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست

هلیله سیاه 

گل گاو زبان 

عرق خار شتر 

گزنه 

عرق نعنا

و.....

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

نوره

روغن بنفشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردفعه برای یه چیزی میرم 

یه بار عرقیجات 

یه بار گیاه های دارویی 

یه بارسیاه دونه و خاکشیر و از این جور چیزا 

وووووووو

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
چای سبز ، چیا و خاکشیر و تخم شربتی ، زعفرون و گلاب و ها .گل گاو زبان ، آویشن و فلفل سیاه و زردچوبه و ...

یه تنه عطار رو پولدار کردی (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

روغن بنفشه دیگه چراتتتتتااااساسخشجصاساساشت؟🤭😆🥲🫠😫

برای مژه و ابرو گرفتم چیشده😒

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

خاکشیر، تخم شربتی ، به لیمو، بهارنارنج، زنجبیل، دارچین من بقیه ی چیزا رو پیش دکتر متخصص طب سنتی میرم ...

مثلا چی پیش متخصص میگیری؟

مارو هم راهنمایی کن پلیز (:

آویشن تخم گشنیز زردچوبه فلفل دارو گیاهی البته خیلی اهلش نیستم

تخم گشنیز برای چی؟

برای تخم شربتی؟

قهوه

ادویه

کاکائو 

کره بادام زمینی 

انجیرو برگه زردالو 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤