2777
2789
عنوان

امروز رفتم بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 55 پست
اصلا بچه هفت هشت ساله رو چه به گوشی داشتن و عاشق آهنگای مزخرف شدن

چی بگم بچه های الان رو با بچگی خودم مقایسه میکنم فرقش زمین تا آسمونه با اینکه اونقدر هم اختلاف سن نداریم 

ذهن منحرف 😂😂

آخه ببین حرفشووو😅

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم همینطور. وقتی کار نمیکرد مهندس میشدیم😄 تهشو فوت میکردیم که درست شهاول بازی یه حالت آهنگی میگف ...

واییی سگا چقدر سگا بازی می‌کردم  😭😭🥱🥱🥱🥱

درونگرا بار میان. نمیدونم سنت قد میده یا نه.من ۳۱ سالمه محلمون ویدیو کلوپ داشت میرفتیم برای یه شب فی ...

باعث تومور و ضعیفی چشم و پرخاشگری و عدم تمرکز هم میشه،گوشی رو که ازشون میگیری دیگه نمیدونن باید چکار کنن

بله منم یادمه،سنم خیلی کم بود ولی یادمه🥺کاش میشد برگشت به اون دوران و بچگی کرد

من ۸۸ به دنیا اومدم خیلی از چیزای قدیمی زمون ماهم بود من یادمه سر کوچمون میرفتم سیدی میخریدم میومدم ...

من ۷۲ هستم. شما از زمان سی دی اومدید😁 ما نسل ویدیوییم. یه چیز دیگه ام زمان ما بود. نمکی نون خشکی دمپایی پاره میگرفت عروسک میداد. وقتی میومد ما دربه در دنبال دمپایی پاره بودیم که عروسک بگیریم😂 تو کوچه عمدا یجوری بازی میکردیم که دمپاییامون خراب بشن😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

باعث تومور و ضعیفی چشم و پرخاشگری و عدم تمرکز هم میشه،گوشی رو که ازشون میگیری دیگه نمیدونن باید چکار ...

بچیگیمون برنمیگرده عزیزم. باید سعی کنیم الانمونو قشنگ بسازیم که یه مقدار سخته البته😁

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

باعث تومور و ضعیفی چشم و پرخاشگری و عدم تمرکز هم میشه،گوشی رو که ازشون میگیری دیگه نمیدونن باید چکار ...

واقعا من داداشم گوشی و ازش بگیری همش استرس داره اینور اونور رو نگاه میکنه تو خونه واینمیسته میره بیرون اصلا نمیشه کنترل کرد هرچی به مامان بابام میگم گوشی ندین دستش خیلی کوچیکه بزار حداقل ۱۴ ۱۵ سالش بشه بهتره ولی خب چون همه پسر حاله هام پسر عمو هام همشون گوشی دارن اینم گوشی خواست 

بازی مار رو یادته؟

آره بابا

ولی تو خیلی باحال گفتی😆

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

خجالت نداره. من تو نسلی بودم که بچگی کردیم. آتاری ساعتی کرایه میکردیم بازی میکردیم. خودمون میرفتیم م ...

واااااااااااای دختر آتااااااری😍😍😍

من عروس عموی مادرم یه «سه گا» بهم هدیه داد

میکرو هم داییم اینا داشتن میرفتم پیششون قارچ خور بازی میکردم چقدر خوش بودیم

واااااااااااای توی کوچه ما لی لی بازی میکردیم ( توی لری خودمون بهش میگفتیم لنگر بازی) 

هفت سنگ😍

وسایل خونه می‌گرفتیم قوری و کتری و استکان پلاستیکی بعد با اونا کنار عروسکامون بازی میکردیم

خداااااااااایا چه دنیایی بوووووود 

یادش بخیر من همش دعا میکردم واسه تیم کاکرو توی برنامه کودک فوتبالیستا که تیمش سوباسا رو ببره

عااااااشق واکاشی زوما بودم با اون دروازبانیش😍😍😍😍😍

من ۷۲ هستم. شما از زمان سی دی اومدید😁 ما نسل ویدیوییم. یه چیز دیگه ام زمان ما بود. نمکی نون خشکی دم ...

اره نون خشکی رو یادمه من برمی‌داشتم روزنامه جمع میکردم می‌بردم بهش میدادم ازش اسباب بازی و آدامس میگرفتم 

چقدر من اون زمون روزنامه جمع کردم یک بار با دختر خالم یک کیسه روزنامه جمع کردیم تو خیابون بردیم دادیم بهش دو تا عروسک داد بهمون 

حداقل قانون بذارن واسش مثلا فقط آخر هفته بهش بدن اونم تایم کوتاه

نمیشه چسبیده به جونش یه بار ازش گرفتیم همش میگفت اون گوشی داره ازش نمیگیرن اون یکی گوشی داره فقط من نباید داشته باشم اگه خالم بتونه بچه هاش رو کنترل کنه اینم میشه کنترل کرد چون اگه فقط گوشی اینو بگیریم نمیشه بقیه همه گوشی دارن 

واااااااااااای دختر آتااااااری😍😍😍من عروس عموی مادرم یه «سه گا» بهم هدیه دادمیکرو هم داییم اینا دا ...

چقدر با قارچ خور اون زمون بازی می‌کردم 

اشکم در اومد سه گا وایی چه روزایی داشتم با دختر های محلمون تو کوچه زیر انداز می‌انداختیم قشنگ بساط آشپزی باز میکردیم تو کوچه واییی خدا من ون روزا رو میخوام بهم بدیدد