2777
2789
عنوان

امروز رفتم بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 55 پست

مار رو چرا دراز میکردی آخه😂😂😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم بچه های الان خیلی گناه دارنتازه میدونی همین گوشی دست گرفتن تو سن پایسن چقدر واسشون ضرر دا ...

درونگرا بار میان. نمیدونم سنت قد میده یا نه.من ۳۱ سالمه محلمون ویدیو کلوپ داشت میرفتیم برای یه شب فیلم کرایه میکردیم😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

مار رو چرا دراز میکردی آخه😂😂😂

یادته بازیشو 

همش غذا می‌خورد هرچی می‌خورد سیر نمیشد من افتخار میکردم که تونستم بدون اینکه ببازم اون مار رو بزرگ کنم 😆

اره یه گوشی دستشون گرفتن صب تا شب شب تا صبح سرشون تو همون اینستای لعنتی داداش خودم ۹ سالشه سرشو از گ ...

بچه دختر دایی من ۴ سالشه. گوشی رو ازش می‌گیرن گریه و داد و بیداد

خجالت نداره. من تو نسلی بودم که بچگی کردیم. آتاری ساعتی کرایه میکردیم بازی میکردیم. خودمون میرفتیم م ...

یاد آتاری افتادم😂😂😂چقدر خوش می‌گذشت من با داداشم کلی کتک کاری میکردیم😂😂

یادته بازیشو همش غذا می‌خورد هرچی می‌خورد سیر نمیشد من افتخار میکردم که تونستم بدون اینکه ببازم اون ...

آره

یادش بخیر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

یادته بازیشو همش غذا می‌خورد هرچی می‌خورد سیر نمیشد من افتخار میکردم که تونستم بدون اینکه ببازم اون ...

بزرگ میشد یه دفعه میخورد به خودش چه حسرت عمیقی میکشیدیم😅

همین دیگه از ۱۴۰۰ به بعد گوشی خیلی زیاد شد از کرونا به بعد همه چی عوض شد قبل اون داشتیم زندگی می‌کرد ...

همه چی بستگی به نوع استفاده داره،من هر برنامه و شبکه ی مجازی رو از اوایل داشتم ولی درست استفاده کرده و مشکلی ایجاد نشده

مثلا همین سایت رو هم از وقتی سنم خیلی پایین بود داشتم،اونموقع با لپ تاپ میومدم ،با گوشی نمیشد

درونگرا بار میان. نمیدونم سنت قد میده یا نه.من ۳۱ سالمه محلمون ویدیو کلوپ داشت میرفتیم برای یه شب فی ...

من ۸۸ به دنیا اومدم خیلی از چیزای قدیمی زمون ماهم بود من یادمه سر کوچمون میرفتم سیدی میخریدم میومدم میذاشتم تو یه دستگاهی اسمش یادم رفته چی بود بعد پلنگ صورتی نگاه میکردم اینقدر ذوق میکردم هی خدا به چه حالی افتادیم بچگیم رفت کاشکی برمیگشت 

یاد آتاری افتادم😂😂😂چقدر خوش می‌گذشت من با داداشم کلی کتک کاری میکردیم😂😂

ما هم همینطور. وقتی کار نمیکرد مهندس میشدیم😄 تهشو فوت میکردیم که درست شه

اول بازی یه حالت آهنگی میگفت sega