2777
2789
عنوان

هنگممم احساس میکنم تو ماتریکسم

37 بازدید | 4 پست

واقعا بعضی اوقات حس میکنم تو ماتریکسم مثه الان ما شهرمون کوچیکه جمعیتش زیر یک ملیونه فکنم ۵۰۰ هزار نفر نشه بعد تا پارسال چ دختر چ پسر همه میگفتیشون خب چیکارا میکنی درس دانشگا یا کار میگفتن ن درس چیه یا بیکار بودن یا سرکار کسی دانشگاه نمیرف زیاد الان امسال همه استوری دانشگا شروع کردیم میدونمم پارسال نمیرفتن الان تصمیم گرفتن برن همه ها ن یکی دوتا همه یا همون بیکارن میرن دانشگا یا سرکار میرفتن دانشگارم کنارش میرن الان میگین خو هدفشون درس نیست میدونم منظورم این چرا همه باهم باید ی کارو انجام بدن میپزسم چیشد رفتید دانشگاه هم ی جواب تفریحه سرگرمی کلشون دانشگا ازادن تا پارسال یدونه دانشگا رو پیدا نمیکردی 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

کدوم شهری

من خوزستان دزفول اصن هنگم هم عین همه کارشون ج شون همه باهم دانشگا ازاد تا پارسال کلشون ج شون این بود دانشگا به چ درد میخوره حتا من گفتم خب چیزی یاد میگیرم تفریحه من دوس دارم تستش کنم اونم میگفتن ن خوشمون نمیاد حالا امسال همه دانشگا برو شدن ج شونم این ووس تفریح عحبا تا پارسال چیز دیگه میگفتید

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خوزستان دزفول اصن هنگم هم عین همه کارشون ج شون همه باهم دانشگا ازاد تا پارسال کلشون ج شون این بود ...

دختر تو چکار بقیه داری؟

اکثر بختیاریای هفت لنگ و گرمسیری این خصوصیات اخلاقیشونه کاریشم نمیشه کرد

تو کار خودتو انجام بده

توی حرف و حدیث هم نیوفت