2777
2789
عنوان

چیزی که هیچ وقت فکرشو نمیکردم از همسرم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ارزش به این چیزاس

دنیا و ذهن خانوما با دنیا و ذهن مردا زمین تا آسمون فرق داره

اون لحظه میگن من عاشقتم و فلا و فلان 

تو قراره زنم بشی و این حرفای تکراری

ولی یه روز همون رو میزنن تو سر آدم

نباید به مرد جماعت رو داد. باید کاری کنی برای داشتنت بجنگه. اون وقت برات ارزش قائل میشه

نشنیده بگیر .تو رابطه م یه کم نازکن بزار اون بیاد سمتت .یه کم بی جنبس .بزرگش نکن داستانش نکن

انتظارش نداشتم... بعد این همه مدت همچین حرفی بگه...

نمیدونم چرا باید بگه اصلا... 

اونم وقتی که همه چی خیلیییی خوب بود

اصلا اون روز خودش اصرار کرد...الان میگه تو .....

نامزد دختر خالم هم ایام دوستی گفت هی اصرار واصرار که چکار کنیم حتما تو دوستم نداری واعتماد نداری واین حرفها  بعد عقد گفته بود خواستم امتحانت کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
انتظارش نداشتم... بعد این همه مدت همچین حرفی بگه...نمیدونم چرا باید بگه اصلا... اونم وقتی که همه چی ...

خیلی حساسی .مردا چرت وپرت زیاد میگن اینطوری بخای به هر حرفشون فکرکنی زندگیت باختی.انقد مهم نیستن نه خودشون نه حرفشون

دیه ناراحت تر از این که هستم؟اون مجبورم کرد... الان میگه تو کردی

مجبورت کرد یعنی چاقو گذاشت روی گلوت؛؟

نمیتونستی مکان رو ترک کنی!؟

متاستفانه مردای ایرانی یه تخته شون کمه،هیچوقت نباید پیششون خودت باشی 

بی ادبیه که این حرفو میزنم، بلانسبت همه ی خانم ها، اما حتی اگر در حین رابطه‌ی جنسی هم خانم ها زیاد اشتیاق نشون بدن مردا زیاد خوششون نمیاد و فکر بد میکنن 

کلا از ناز کردن و با حیا بودن خوششون میاد حتی برای خودشون!

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
چقدر بیشعووور شوهر منم یکی دو بار بهم گفت تو قرار اول خیال راحت بودی حالا راحت بودنم چی بود مثلا سرخ ...

چرا اینجوری ان؟ حالا خودش مگه سرخ و سفید بود؟

حالا مال من برعکس هول شدنمم یه جور دیگه به رخ میکشه... صدبار تا حالا به روم اوده که میلرزیدی و میخواستی جونم بدی بهم.

نمیدونم چی بگم ... حالا که گذشته یاداوریش چه فایده ای داره براش اگه رو دلش مونده بود همون موقع پا پس ...

نمیدونم...

بعید بود ازش... 

من هیچ وقت گذشته شو به روش نیاوردم..

اون اینجوری با هم بودنمون رو منت کرد سرم

مردا هیچی یادشون نمیره شاید نگن ولی تو خلوت بهش فکر میکنن تا محرم نشدید نباید رو بدید بهشون هرچقدر ...

نمیدونم...

ما خیلی با هم راحت بودیم خونه ی هم میرفتیم میومدیم..

جوری نبود ک یهو بهم برسیم