2777
2789
عنوان

بچه ها چتامو دو طرفه پاک کنم یا نه دو تا عاقل بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 47 پست
وای دقیقا چجوری میتونن؟ من همین دیشب انقد دلم براش تنگ شده بود گریه کردمااا بعد میدونم دورش پره 🥺🥺 ...

من دیشب خواب دیدم با رلش منو زنده ب گور کردن:( قاتلم شده بود/: بعد تو خواب انقد از من بد میگف صبح بیدار شدم داشت گریم میگرفت 

ما یکسال پیش کات کردیم اما بعد کات همش چت میکردیم بازم میگف دوسم داره بعد یهو اومد عکس دونفره اشونو فرستاد ک رل زده:)))))))) انقد شوکخ بودم🥲💔

نمیخوام الکی امید بدم اما حسم میگه بهم برمیگردین باز

فکر نکنم

الان کامل منو حذف کرده خودش صبح تا شب آنلاینه 

قطعا با یکی دیگس

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخته ولی وقتی آدم میشینه نگا می‌کنه برا طرف ذره ای مهم نیس کم کم تنفر پیدا می‌کنه و رها می‌کنه و تمو ...

ببین به چشم دیدم هر کاری که تو ۵ سال ازش خواستمو نکرد الان داره میکنه

من ۵ سال خودمو پرپر کردم منو آدم حساب نکرد

برای آدم جدید زندگیش زود دست به کار شد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
وای تا ۴ یا۵ بیدار میموند بهش میگفتم چرا بیداری؟ میگف کانال تلگرامو چک میکنم بعد عکس دونفره اشونو بع ...

آره بابا باید قبول کرد تا ۴ و ۵ طرف با اصغر چت نمیکنه با دختره

منم حالم خیلی بد شد

ولی من کاری نمیتونم بکنم

من دیشب خواب دیدم با رلش منو زنده ب گور کردن:( قاتلم شده بود/: بعد تو خواب انقد از من بد میگف صبح بی ...

وای چقد عوضیه 

برای چییییی برای تو فرستاد؟؟؟😢

خاک تو سرشون میبینی چقد عوضین

لیاقت ندارن:)

فکر کن من پدرم ارثشو تقسیم داره میکنه من بهش نگفتم ولی همش تو ذهنم بود نامزد کردیم بدم به خودش باهاش کارشو توسعه بده 

ولی اون چی؟ اون هیچوقت قدرمو ندونست

وای چقد عوضیه برای چییییی برای تو فرستاد؟؟؟😢خاک تو سرشون میبینی چقد عوضین

واقعا خیلی عوضین مال منم رفته با دوست مشترکمون بیرون حالش خیلی خوب بوده رفته ورزش و سیگار رو ترک کرده

دوست مشترکمون بهم گفت انگار برای تو فقط مرده بود هیچکاری نمیکرد

فکر کن من پدرم ارثشو تقسیم داره میکنه من بهش نگفتم ولی همش تو ذهنم بود نامزد کردیم بدم به خودش باهاش ...

واقعا اشتباهه باید با پسرا بد رفتار کرد بیشتر بهت میچسبن. این که گذشت بعدی رو حواست باشه:)

واقعا خیلی عوضین مال منم رفته با دوست مشترکمون بیرون حالش خیلی خوب بوده رفته ورزش و سیگار رو ترک کرد ...

خیلی میسوزه آدم این چیزارو میشنوه..

برای منم اومد فیلم بازی کرد خانوادم مخالف دوس دختر داشتن هستن همون روزی که کات کردیم دیدم با کسی اوکی شده 

من انقد بهش اعتماد داشتم باور نکردم حرفاشو:( فگتم دروغ میگی رل نزدی بفرست دونفره اگ راست میگی اونم ف ...

خداروشکر ازش جدا شدی عزیزم🥺 برگشت قبول نکنیییی! 

منم عاشق یکی دیگه بودم چند سال یواشکی دوسش داشتم اما نشد..  اومدم با این توی رابطه چنان ضربه ای بهم زد که نگم..

خیلی میسوزه آدم این چیزارو میشنوه..برای منم اومد فیلم بازی کرد خانوادم مخالف دوس دختر داشتن هستن همو ...

آره اونم احتمالا با یکی دیگس

من که نسوختم 

یکی که برای من نباشه مهم نیست سر تا پاشم طلا باشه

وقتی با این آدمم بودم بهترین پسرا میومدن جلو برای اشنایی ولی من نمیدیدمشون

الانم دیگه اونو نمیبینم

من خیلی براش خو ب بودم:))) کاش قدرمو میدونست پسرا تا وقتی نفهمن دوسشون داری خوبن بفهمن حس داری گند م ...

دقیقاااا 

نمیدونم چرا مغرور میشن… بخدا منم پول نداشت میگفتم کافه نریم ماشین نداشت میگفتم با اسنپ بریم بعد اخرش منو ول کرد رفت با بقیه

آره اونم احتمالا با یکی دیگسمن که نسوختم یکی که برای من نباشه مهم نیست سر تا پاشم طلا باشهوقتی با ای ...

میفهمم…  ولی من میسوزم که اینجوری پیچوند منو 

عذاب وجدان دارم نسبت به خودم