powergirlz مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 عنوان بچه ها چتامو دو طرفه پاک کنم یا نه دو تا عاقل بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست ۷ ماهه جدا شدم طرفمم مشغول زندگی خودشو کلا منو یادش رفته و حسی ندارهالان بنظرتون چتای تلگراممونو دو طرفه پاک کنم یا نه؟عکسام و این چیزامم توش هست دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم امروز | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_چشم_زمردی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 57 میخوای بعدا اینکار رو کن چقدر زود به فکرت رسید پاک کنی چت رو
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 شاید ازشون اسکرین شات گرفته باشه بدرکمهم نیست دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3013 از این اخلاقت خوشم اومد منطقی و واقع بینی وقتتو سر آدمای چرت و پرت هدر نمیدی خب؟
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19492 اکس من نگه میداشت همه چتامو:))))))) انقد عصبیش کردم که همرو پاک کرد ولی ناراحت شدم🥲💔 اوخییی🥺برای من پاک کرد همون ثانیه که کات کردیم
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2025 طرف بعد ۵ سال که پاش موندم با هیچی نداشتنش راحت ازم دل کند الان داره باشگاشو میره کارشو میکنه و منو ... من در مورد پاک نکردن عکسات گفتم که خونسردی اما برا علتی اینکه رفته من نمیتونم بعد پنج سال بگذرم از کسی ترجیح میدم اگه بهم نمیخوریم تا اینجا نکشه یعنی یکی دو سال بعد رابطمون ازش میخوام جدی بشه
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 وا چرا رابطه پنج سالتون بهم خورده اسی🥺مگه میشه چون بعد ۵ سال دیدم هیچ کاری نمیکنه گفتم جدا شم شاید به خودش اومد و منو با دست پر برگردوندولی اون کلا منو حدف کرد و رفت دنبال زندگیشبه همین راحتی دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2025 از این اخلاقت خوشم اومد منطقی و واقع بینی وقتتو سر آدمای چرت و پرت هدر نمیدی پنج سال خاطره چی
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2025 چون بعد ۵ سال دیدم هیچ کاری نمیکنه گفتم جدا شم شاید به خودش اومد و منو با دست پر برگردوندولی اون کلا ... نمیخوام الکی امید بدم اما حسم میگه بهم برمیگردین باز
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 از این اخلاقت خوشم اومد منطقی و واقع بینی وقتتو سر آدمای چرت و پرت هدر نمیدی من خیلی دوستش داشتم حقیقتولی اون مثل مردی بود که ی زن تو همه نداریاش پاش موند و مرده تا به ی جایی رسید زنه رو ول میکنهدقیقا همینجوری منو ول کردمنم دیگه ولش میکنم حتی بمیرم دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3013 پنج سال خاطره چی سخته ولی وقتی آدم میشینه نگا میکنه برا طرف ذره ای مهم نیس کم کم تنفر پیدا میکنه و رها میکنه و تموم میشه همیشه ی گوشه از ذهن آدم میمونه ولی جز این چکار میشه کرد؟ خب؟
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19492 🥲🥲🥲🥲 حس بدیه واقعا تازه الانم اون تو رابطه اس/: نمیدونم چطور سریع انقد یادشون میره وای دقیقا چجوری میتونن؟ من همین دیشب انقد دلم براش تنگ شده بود گریه کردمااا بعد میدونم دورش پره 🥺🥺🥺چند وقته کات کردی ؟
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 من در مورد پاک نکردن عکسات گفتم که خونسردی اما برا علتی اینکه رفته من نمیتونم بعد پنج سال بگذرم از ک ... اشتباه کردم دارم تاوانشم میدم دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3013 من خیلی دوستش داشتم حقیقتولی اون مثل مردی بود که ی زن تو همه نداریاش پاش موند و مرده تا به ی جایی رس ... اینکه از همین الان فهمیدی چجور آدمیه خیلی بهتره تا اینکه سر خونه زندگیت رفتی یا با بچه میفهمیدی:)امضات هم خطاب به خودت بخون خب؟
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 12611 اونم تو رابطس احتمالای بار اتفاقی دیدم تا ۵ صبح تلگرام آنلاین بوده مشخصه با کسیه دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم