mamane_agha_sorena مدیر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 عنوان آقایون یه سوال ❓ | مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 77 پست به عنوان یه مرد چه حسی بهت دست میده، وقتی یه دخترو به گریه میندازی؟نه واقعا اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁 امروز | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 اگر برا رابطه ج دنبال اون دختر بوده و به هدفش رسیده و دختر ناراضی و گریون باشه براشون مهم نیست ولی ا ... امیدوارم اینجور باشهحداقل تکرار نکنن اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
youngman1403 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 71 قضاوت چیهمگه میشناسمت؟کامنت هر کس نشونه طرز فکرشه فقط ی پست برای قضاوت یک انسان کافیه؟!
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 والا انگار که مهم نیست براشون حالا اینکه مهم نباشه حرفی ایشون میگن لذت بخشه! متاسفانه🤦🏻♀️ اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
گریه_های_بی_امان عضویت: 1392/07/01 تعداد پست: 4884 آخه آقایون فکر میکنن آخرین ابزار دست ما خانما که بتونیم حرفمونو به کرسی بنشونیم گریه ست برا همین نمیخوان کم بیارن وبی محلی میکنن!
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 این حرفا رو بزنی به آدم میخندن اصلا براشون مهم نیست حداقل به اندازه همون سواستفاده هم دختر براش مه ... انسانیت مرده😔 اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
hamideh199 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 18230 فقط ی پست برای قضاوت یک انسان کافیه؟! کسی که خودش رو در معرض قضاوت بقیه قرار میده نباید از سرزنش شدن ناراحت بشه پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15049 فقط ی پست برای قضاوت یک انسان کافیه؟! گفتی از گریه طرف لذت میبری این اسمش چیه؟!!ریپ نزن دیگه شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 برامـ پیش اومده که اشک ی دخترو دربیارمـ . البته قبلش رفتاری داشته که زیاد جالب نبوده.بعد از اون رفتا ... ولی سواستفاده ی بدنی خیلی ضربه زننده ستاشک دخترو سر این در نیارید اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 از من سی ساله بشنوین مردا ۹۰ درصدشون عین همن و هیچی براشون مهم نیس و فوق العاده سطحی و مزخرفن.. کاش نباشن اینجور اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 برام پیش اومده هرچند که مقصر خودش بوده ولی باز من ازش معذرت خواهی کردم و آرومش کردم😞 مرد واقعی اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
youngman1403 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 71 کسی که خودش رو در معرض قضاوت بقیه قرار میده نباید از سرزنش شدن ناراحت بشه بله درست گفتی . بقیه ای که با یک پست تمام زندگی آدمو قضاوت میکنند کاملا مشخصه کی هستند. نباید برات مهم باشند.
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 یه دختر نباید جلو پسر گریه کنه حتی اگه بدترین بلاهارو سرش بیاره 😁 باید جوری بزندش که پسره بشینه گری ... ماشالله این خوبه اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
mamane_agha_sorena مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5276 آخه آقایون فکر میکنن آخرین ابزار دست ما خانما که بتونیم حرفمونو به کرسی بنشونیم گریه ست برا همین نمی ... نهاینکه آقایون ضربه ب خانم بزنن و اشک خانم رو دربیارناین سخته اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁