2777
2789

بچتون بره به یکی همسن خودش بگ بیا دوست شیم بازی کنیم اون بچه بگ نمیام

یا تو یه جمع بچه ها ب بچه شما بگن برو ما باهات بازی نمیکنیم و بچه ناراحت بشه

چی باید بگیم بهش چطور دلداریش بدیم؟؟

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد پیش اومده برام

خب چیکار میکنی؟

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#

من میگم اشکالی نداره، حالا انقدر دوستای جدید پیدا میکنی...قراره کلاس بری، مدرسه بری، اونجا کلی دوست جدید پیدا میکنی و باهم بازی میکنید. تابستونم قرار میذاریم باهاشون میریم پارک و ...از این حرفا

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من میگم اشکالی نداره، حالا انقدر دوستای جدید پیدا میکنی...قراره کلاس بری، مدرسه بری، اونجا کلی دوست ...

منم همینا رو میگم اما گاهی قانع نمیشه پسرم

میترسم تو مهد این اتفاق براش بیوفته و از مهد و مدرسه زده بشه 

منم همینا رو میگم اما گاهی قانع نمیشه پسرممیترسم تو مهد این اتفاق براش بیوفته و از مهد و مدرسه زده ب ...

میفهمم، هممون از این چالشا داریم...نگران نباش. خودشون راهش و یاد مبگیرن. ما زیادم نباید دخالت کنیم. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

میگم عزیزم قرار نیس همه ما رو دوست داشته باشن.دوستایی پیدا کن که بخوان بات دوست باشن.تا اونموقع بیا ...

پسرم چهارسالشه 

در عین با ادبی خیلی معاشرتی و اجتماعیه یهو این برخورد ک باهاش میشه خیلی بهم میریزم میترسم باعث بشه منزوی بشه و دوری کنه از اجتماع

بهش گفتم علتش چیه که باهات بازی نمیکنن؟ یکم حرف زدیم یکم خودم باهاش بازی کردم بالاخره سرگرمش کردم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

پسرم همیشه بهش مگین پسرعمو وپسرعمه اش

متاسفانه مادرشون هیچی نمیگن بچه یاد بگیره برقرای ارتباط

یجوری مثل دشمنن

منم نمیدونم چجوری بهش بگم هرچی میگم جواب  نمیده

حتی میزننش بیرونش میکنن باز میره بزور سمتشون

البته وقتی تنهان  و دوستی ندارن خوبن باپسرم 

وقتی یکی باهاشون هست بااین بد میشن

پسرمم کوچکتره ازشون

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂