2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه چهار تا هفت سال دارن🛑🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست
پسرم چهارسالشه در عین با ادبی خیلی معاشرتی و اجتماعیه یهو این برخورد ک باهاش میشه خیلی بهم میریزم می ...

نه اصلا نگران نباش

باید بفهمه که همه نمیتونن دوستش باشن ،و باید نه بشنوه 

اما جوری رفتار کن که براش مهم زیاد نباشه 

بگو مامان هر کی حق انتخاب داره ،یه عده دوس دارن باهات همبازی بشن یه عده نه 

بچه های خالم ک فوق العاده بی ادبن و توسن هشت سالگی خودشون و خیس میکنن و دسشویی بلدنیستن حتی برن  

تو یه جمع  ب بچه ی من گفتن برو توزتی ما بات بازی تمیکنیم 

بچه تامدتها میگفت مگه من زشتم ک بام بازی نکردن  حالا مسرم یه تار مژه اش سرتر از بزرگ و کوجیکه  فامیلمه ها  ولی من هیچی نگفتم و گفتم بچه ان دخالت درست نیست  ب بچه هم گفتم مامان توخوشگلترین و بهترین پسر دنیایی واسه من   ولی مادربزرگم ینی مادر پدریم شنید و رفت ب خالم گفت خودت میزاری دهن بچه هات و  دعواشون شد اخه به پسرم گفته بودن مامانمون میگه تو بابا نداری ... 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم همیشه بهش مگین پسرعمو وپسرعمه اشمتاسفانه مادرشون هیچی نمیگن بچه یاد بگیره برقرای ارتباطیجوری مث ...

عاخییی بی زبون

درک میکنم چی میگی

بنظرم سعی کن یکیشون ک سنش بهش نزدیکه رو بهش نزدیک کنی،مثلا رفت آمر کنی خونشون یا ب عمه یا عموش بگو گاهی بچه رو بیارن خونتون یا با هم ببرشون پارک سرپوشیده و اینا 

یکیشون ک با بچت اوکی شه دیگ حل میشه قضیه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#
بچه های خالم ک فوق العاده بی ادبن و توسن هشت سالگی خودشون و خیس میکنن و دسشویی بلدنیستن حتی برن تو ...

وای چ مادر بی فرهنگی دارن واقعا ک

من خاله هام و مادرم با هم دشمن هم ک میشدن و دعوا و قهر اگ میکردن با ما بچه ها و دوستیمون کار نداشتن

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#