2777
2789
عنوان

عکس خودم و خواهرشوهرم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 16334 بازدید | 768 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازت خواستیم دوباره میذاری یانه؟یه ساعته مارو علاف خودت کردی

👌👌👌

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
از من قشنگ تره؟چون واقعا حرفای مادرشوهرم ناراحتم میکنه که همش مارو باهم مقایسه میکنه

اسی ببخشید اما خیلی قشنگه. کاش داداش منم همچین دختر قشنگی گیرش بیاد. شما صورتت خیلی لاغره شاید بعدا صورتت تپل تر شه شما قشنگ تر بشی

قیافه دیگ اسی جونم اگه نظر صادقانه میخوای نظرم گفتم اگه هم میخوای قربون صدقه ات برم اره تو ابرو داری ...

من گفتم نظر صادقانه

ولی نه اینگه دیگه دل بشکنی

بعدش اگه قرار باشه قیافه ای گرون باشه اون قیافه منه

چون هم ابروهام هم گونه هام هم چال گونم و لبام طبیعیه

اما اون با ارایش ابروها و لباشو میزون میکنه

اون کاربری که دیروز تو تاپیک عکس گیر داده بود بخوابونه دهن اسی کجاست بیاد دهن این اسی هم منور کنه 😂 یک کلوم بگو می‌ذاری یا نه

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
راستشو بگم خواهر شوهرت خیلی خوشکله و اون چیزایی ک گفتی هم نداشت...خودتم خیلی خوشکل و نمکی هستی

خب آخه اینجا فی‌لتر و ارایش داره طبیعیه اون چیزایی که من تو واقعیت تو قیافش دیدم اینجا نداشته باشه

مرسی عزیزم❤️