سلام خیلی ممنون از توجهتون لطف کردین ❤️🫠بله کاملا همینطوره شخصیت ب شدت خودشیفته و نارسیستی دارن ایشون با اینکه من هیچیییی کم ندارم چ از تحصیلات چ مسائل دیگه و تازه بالاتر هم هستم باز آنقدر حس بد ب من دادن ک خودمم اصلا ی مدت نمی دیدم ! بارهااا در مورد ابن موضوع صحبت کردم ک چرا از من ایراد میگیزی گ خب در جواب گفته مگه بده ک میخوام بهتر شی ولی حس میکنم هدفش اینه من زیاد ب خودم نبالم و احساس برتری نکنم !!!
خیلی خیلی زودرنج هستن ک خب واقعا قبول دارم سخته ارتباط گرفتن با این آدما چ برسه زندگی مشترک همش باید مراقب باشی چیزی نگی
در مورد ابراز علاقه دیگران هم ک نظرش اینه من همه چیو برات تعریف میکنم ک خب ی ویژگی مثبت میبینه اینو !
ولی من دوسشش دارم شخصیت ساپورتیوی داره و کنارش خالم خوبه با اینکه میدونم سمیه ارتباطمون ؛
در مورد همین اکسم همین امروز صحبت کردم ک خب مشخص بود اصلااا تمایلی نداره گ در این بازه چیزی بشنوه
گفتم چطوره وقتی برام تعریف میکنی اون موقع دوس داری و ب حال من فکر نمیکنی
الان همش داری بحث عوض میکنی
گفتم من اصلا نمیخوام در این مورد چیزی بشنوم و فرصت منم تا دفعه بعد ک این خانوم دوباره پیام بده بهت بایذ باهاش برخورد کنی گفت ن دیگ بعیدههه پیام بذه گفتم چطور گفت چون این دفعه با همه چی خواسته منو راضی کنه میدونه برام تموم شده ست وقتی قبول نکردم ، گفتم ایشالا همینطوره ولی خب اگه داد دیگ قبول نمیکنم همینجوری اسون رد شی ازش
گفت باشه گفتم تهدیدش کن گفت مگه من دخترم تهدید کنم ب شکایت 😐گفتم ک فحش بده بگو ب خانوادت میگم گفت تو از کجا میدونی نکردم
تو خودت گفتی فقط بلاک کن حرف نزن حرف تو رو گوش دادم
گفتم چون فک میکردم دست بر میداره ن ک هی بدتر کنه
و گفتم ب من توجه نکن تو قراره ی خانواده مدیریت کنی پس از پس این مشکلم باید بر بیلی
گفت چشم و بیشتر سکوت گرد در برابر حرفام !!!
گفتم عذاب وجدانت فقط بایذ برا من حال بد من باشه ن کسی دبگ گفت تا الان عذاب وجدان داشتم دیگ عذآب وجدان ندارم نسبت بهش