2777
2789

میشه لطفا نظرتونو بگین ؛ 

من مدت کمیه ک با دوست پسرم نامزد شدیم فعلا جشن نگرفتیم جدای تمام مشکلاتی ک خودمون داریم 

اساسی ترین مشکلی ک منو اذیت میکنه سایه اکس نامزدم تو. زندگیم هست خیلی اذیتم میکنه ی سر ب تاپیکام بزنید چند تایی در مورد این قضیه ست 

خانوما من چیا بگم بهش با خواهرش حرف بزنم یا خودش ؟؟ 

حس می‌کنم فریب خوردم ی سال و نیم حس می‌کنم نفر سون رابطه بودم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

هیچ وقت جوابشو نداده هیچ وقت همیشه بلاکش میکنه ولی اون همچنان پیگیره علتش چیه خب لابد من نفر سوم بودم ناخواسته 

همیشه هم از پیامی اون دختره میاد برای من مگه زندگبم برام جهنم شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

با خودش و خونوادش حرف بزننامزدین ینی اون تمومه قضیه ش فک کنمچی باعث شده این فکرو کنی عزیزم ؟

ی سال تیمه هیچ برخورد جدی نمیکنه با این دختر همیشه پیام میده منتظره رابطه ما خراب شه بزگرده ب اون 

یبارم دختره پیام داده بود من شاتشو دیدم کفته بود من تو نیستی بهت وفادارم اونوقت زمانی ک من بودم تو یکیو جایگزین من کردی شایذ برا همینه ک دست بر نمیدارههه🥲

من جات بودم جا نمیزدم حالا حالاها عقد نکنید ،اما چطور میتونی بری و نامزدتو تحویل اون بدی؟

اون وقتا ک دوست بودیم میگفت تو هم بری من ب اون بز نمیگرذم ولی خب دختره انکار منتظره 

خسته شدم خیلی خسته کل دیشب کابوس دیدم حالم بد بود الانم ک فهمیدم تو محل کارش میبینش دیگه بدتر روانی شدم برام سخته کل شهر باهم خاطره داریم بدون اون نمی‌تونممم ولی مجبورم 

خیچ وقت جوابشو نداده ولی خب شاید فریبششش بده