2777
2789
عنوان

طلاهامو برای جنس مغازه همسرم بفروشم آقایون هم اگر هستن بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
خب اگ درامد نباشه ک نمیتونه قسط وام بده ک

جنسایی که میفروشه با پولش دوباره همونا رو باید بخره فعلا در حد ده تومن ماهی سود خالصش هست 

اگه جنسا بیشتر باشه سود هم بیشتره 

جنسایی که میفروشه با پولش دوباره همونا رو باید بخره فعلا در حد ده تومن ماهی سود خالصش هست اگه جنسا ب ...

خیلی کمه عزیزم‌من خواهرم ک مغازه لباس زیر داره کلا ۹متر هستش ته بازار میگ ماهی ۱۴.۱۵تومن درامد دارم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کمه عزیزم‌من خواهرم ک مغازه لباس زیر داره کلا ۹متر هستش ته بازار میگ ماهی ۱۴.۱۵تومن درامد دارم

فعلا ۴ ماهه شروع کرده 

شما خودتون دوست ندارین مغازه بزنین ؟ 

من خودم تو فکرشم مغازه لباس زیر بزنم 

خواهرتون چند وقته ؟ 

من خودم معلمم با کلی حرص و جوش ۱۰  ت بهم میدن 

خواستم بدوتم مغازه داری چطوره 

فعلا ۴ ماهه شروع کرده شما خودتون دوست ندارین مغازه بزنین ؟ من خودم تو فکرشم مغازه لباس زیر بزنم

من‌‌ راستش نه چون‌ی مدت ارایشگاه میرفتم از بچهام غافل شدم فعلا تا بچهام حداقل ۱۰ساله بشن کاری‌نمیکنم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
خواهرتون چند وقته ؟ من خودم معلمم با کلی حرص و جوش ۱۰ ت بهم میدن خواستم بدوتم مغازه داری چطوره

خواهرم ۴سالی هست؛اونم چندبار ازمون داده واسه معلمی در نیومد

یعنی معلمی بهتر از مغازه داریه ؟

از لحاظ راحتی اره