2777
2789

ابزار فروشی و لوارم ماشین زده چهار ماهه مشتری هم زیاد داره 

ولی جنس تو مغازه کمه کل سرمایش که یه میلیارد بوده جنس کرده ولی بازم کمه دوستش که تو این کاره گفته اینور سال جنس بگیری اونور سال دوبرابر میشه 

۵۰۰  ت جنس بگیر اونور سال میشه یه میلیارد حداقل

تازه چقدر هم مشتری پیدا میکنی 

یه سرویس که پدرشوهرم برام خریده رو بفروشم جنس بکنه ؟؟ 

تقریبا ۳۰۰  پولش میشه 

تا الان ۳۰۰ ت  ککمکش کردم دوستش که تو اینکاره میگه مطمئن باش صد درصد اونور سال سود میکنی 

نظرتون ؟؟

هر چند باید خیلی اصرار کنم قبول کنه طلاهارو بفروشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون ور سال که جنس مغازه شما بخواد گرون تر بشه قطعا طلا هم گرون تر شده پس شما اگه طلا رو هم نگه داری سود کردین

شوهرت برای جنس مغازه وام بگیره 

اینجوری سود دارید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اگر همسرتون مرد خوبیه،و زندگیتون زندگیه خوبیه،و همسرتون راحت پول واستون خرج میکنه،حتما بفروش

اگر پول داشته باشه خرج میکنه ... فعلا از وقتی ازدواج کردیم کلا داریم قسط و وام میدیم 

خب اون ور سال که جنس مغازه شما بخواد گرون تر بشه قطعا طلا هم گرون تر شده پس شما اگه طلا رو هم نگه دا ...

اینقدر وام گرفته ....

طلا قرار نیست دوبرابر بشه و اینکه مشتری هم پیدا میکنه و کارشو گسترش میده 

فعلا هیچی همش برا پول وام میره

خب اگ درامد نباشه ک نمیتونه قسط وام بده ک

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
کسب و کار خوبی شروع کردهولی نه دیگه بسهتو همون اول سرمایه کمکم کردی کافیهالان دیگه مغازه با فروش اجن ...

دوستش گفته با همینا میتونی مغازه رو بچرخونی ولی اگه تا قبل عید ۵۰۰  ت جور کنی خیلی از بقیه جلو میوفتی یه دفعه و سودت بیشتر میشه برا سال بعد