2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 171 پست
جیگر خودش میگه پولمونو خانواده شوهرم داره خرج میکنه خب اگه این پول دست خودشون بود یا خرج خودشون میشد ...

خب شما اگه به روزیه آدما اعتقاد داری پس این پول حتما روزیشون نیست که خرج خودشون نمیشه چون طبق گفته های دینی هیچکس روزی کس دیگه ای رو نمیخوره درست میگم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشخصه انسان صبور و منطقی هستی...برقرار باشی همیشه...دوست داشتی بچه آوردی و شغل همسرتونم خوبه خوش روزیه میتونین خرج ۴تاشونم بدین ...فقط مدیریت کنین همسرتون در خرج کردن برای خانواده...اول بذارین نیازهای شما و بچه هارو و خونه تامین کنن یعنی بهش بگین نیازاتون و خرج بتراشین...اگه اضافه موند برای پدرش خرج کنه...

وقتی اون پدر حق بچه هاشو میده به کس دیگه بخورن پس بهتره جلوی بیصاحابشو بگیره تولید مثل نکنه اینقدر

اون از بی سیاستی خانمه ، بعدشم الان سرزنش کنیم که چی بنده خدا بچه اولشو باردار نیست که بخوایم منصرفش کنیم بجز سرزنش چیزی براش نیست

روزی کودکای کارو اون جنینایی که تو جوب جون دادنم برو از خدات بپرس کجاس پس؟؟

شاید منظورشون از روزی یه چیکه آب و یه لقمه نون خشک و کهنه لباسی باشه

بهرحال اینام روزی محسوب میشه دیگه...! چی تو مغز ایناس با این تفکرات صدمن‌یه غاز

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب شما اگه به روزیه آدما اعتقاد داری پس این پول حتما روزیشون نیست که خرج خودشون نمیشه چون طبق گفته ه ...

اون روزی خود خانوادشه که داره ی جا دیگه خرج میشه .اصلا بیخیال اینطوری تا فردا باید برای هم تایپ کنیم 

هیچ وقت از نیازهای خودتون و بچه ها نزنین...

چون همسرتون داره که برای خانواده خرج میکنه اگه نداشت از کجا میآورد...فعلا خوبه تا شما رویه قبلیتون که بساز هستین و بذاریت کنار ..بچه ها هر وقت چیزی خواستن هر چیزی از خوراکی و لباس و .....بهشون بگین برین به پدرتون بگین...تا رفته رفته شما یاد بگیرین

وای خدایا....!پس داری می گی والدین باید قدرت و هوش تلاش داشته باشن تا بچه بیارن دیگه؟ یعنی روزی بچه ...

آره روزی زیاد میشه در صورتی که خودتم تلاش کنی نه اینکه منتظر باشی مفت برات برسه. این خانمم میگه همسرم پول داره ولی خانوادش دارن میخورن

اون روزی خود خانوادشه که داره ی جا دیگه خرج میشه .اصلا بیخیال اینطوری تا فردا باید برای هم تایپ کنیم

پس نگو بچه با خودش روزی میاره

هیچ بچه ای با تولدش معجزه نمیشه. همش درگرو رفتار پدرمادر و البته وضعیت اقتصادی خانواده‌س

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سردردگرفتم   اوووووووف اسی چی بگم  بت  بچه ۴ توفقر مطلق  حسرت یه چتر ۵ ساله   لباس کهنه ی دیگرانو میموشونی بهشون  چون دل خانواده پرحمعیت میخواد؟  خدایا 😭😭😭😭  اسی  وای اسی    وااااااااااای   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

تو خودتم بچه آوردی و بخاطر خودخواهی و کوته فکری داری زجرش می دی.پسفردا بچه خودتم همینا رو باید به خو ...

اره دقیقابارهاخودم هم بارهااین حرفوبه خودم زدم

شاید منظورشون از روزی یه چیکه آب و یه لقمه نون خشک و کهنه لباسی باشهبهرحال اینام روزی محسوب میشه دیگ ...

شما لطفا یاد بگیر محترمانه صحبت کنی ، قرار نیست عقاید شبیه هم باشه . اگه بخوای بهت میگم الان تو چه لولی هستم تا بفهمی منظورم از روزی چیه

شما لطفا یاد بگیر محترمانه صحبت کنی ، قرار نیست عقاید شبیه هم باشه . اگه بخوای بهت میگم الان تو چه ل ...

صرفا منظورم شما نبودی باز خوبه شما به بودن یا نبودن روزی برحسب درایت پدرمادر اعتقاد داری بعضیا همینم باور ندارن

همینه که بخاطر یه مشت عقاید باطل و خرافه کورکورانه بچه نمیارم لول من مشخصه عزیزم حقایق رو پذیر هرچند تلخ