2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 167 پست
فک کنم تاپیکش سرکاریه و صرفا جهت دراوردن حرص کاربرا این حرفارو میزنه و انقد هم خونسرد داره جواب میده ...

جان بچه هام سرکاری نییت خونسردم نیستم دیشب تاصب نخابیدم الانم تورختخوابم وبیشترازده بارگریه کردم کاری ازدستم برنمیادهرراهی که بگیدمن رفتم دیگه کم اوردم

پس کلن خود خواهی می خوای پس پولشم باید داشته داشته باشیبه نظرم خدا فقط به بچه هات صبر بده که قراره چ ...

همچی هم بچه نبودم ازدواج کردم ۲۵به بالابودم ولی همیشه توزندگی یادگرفتم بسازم یادنگرفتم راه حل بسازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

چقدر کوته فکری دختر این همه بچه میخای چکار خودت زیر بار بچه داری له میشی

بهتر یود میگفتی معتاد نشید تا بچه دار  اعتیاد باعث این حرفاس نه بچه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم خودت چرا سه تا شکم زاییدی با این وضعیت ؟!!

چی بگم والا.اشتباه پشت اشتباه.یکیش ناخاسته بودولی سه تاشوخودم خاستم البته دلخوشیای زندگیمن والبت شوهرم اگه اشتباهاتشوکناربزارم 

چقدر کوته فکری دختر این همه بچه میخای چکار خودت زیر بار بچه داری له میشی

کاملادریت میگیدبه خداسالی یکی دوباربیسترنمیتونم برم خونه مامانم ایناهمش کارودرس.چی لگم همش درگیرشونم 

کاملاراست میگیدولی چکارمیکردم تنهاچیزی که تودست من بودیارانه بودچن ساله بچه هام میگن چترمیخایم دیروز ...

ببین واقعا عصبی شدم از دستت ولی چون حامله ای واقعا دلم نمیخاد چیزی بهت بگم !!!

بچه هات ۵سال تو حسرت یه چیز کوچیک درحد چتر بودن و هی بچه میاری چون خانواده ی پرجمعیت دوست داری؟

بچه هات الان کوچیکن و تنها خرجشون همین لباسه که میگی از بقیه میگیری،رفت مدرسه و هم سن و سالاش و امکاناتشونو دید میخای چیکار کنی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
معذرت میخواما ولی الان خودتم همین کار رو کردی وقتی نمیتونی خرجشونو بدی ارزو به دل یه لباس بمونن مگه ...

البته تواین دوسال اخیرخودشون دیگه خاسته هاشون روبه باباشون میگن واونم کوتاهی نمیکنه ولی خودم خایته هام صفره صفره هرکاری میکنم نمیتونم واسه خودم چیزی بگم

چی بگم والا.اشتباه پشت اشتباه.یکیش ناخاسته بودولی سه تاشوخودم خاستم البته دلخوشیای زندگیمن والبت شوه ...

پس به بقیه خرده نگیر دیگه 

دلخوشیای زندگی؟!!

ببخشید آدم برینه به آینده و زندگی چهار تا بچه که دل خودش خوش باشه؟!

خودخواهی ازین بالاترم داریم؟!!

تازه باردارم هستی؟!!!! 😏😏شکم چهارم؟!ببخشید من شاید بتونم پدر شوهرتو بفهمم ولی شما رو اصلااااا درک ...

میدونم ازاولم همه خانوادم مخالف بودن وبهم میگفتن ک داری اشتباه میکنی ولی من کوتاه نیومدم

4تا بچههههه در صورتیکه یه تیکه لباس هم ندارری من واقعا نمیفهمم بعد میگی پدر شوهرت. خب اخه ظلمی که تو داری در حق بچه هات میکنی که خیلییی بدتره امیدوارم تاپیک سرکاری باشه وگرنه که شما از سلامت عقلی برخوردار نیستی