2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 171 پست
عزیزم اگه توانایی تربیت بچه هاتو داری اصلا هم کار اشتباهی نکرده من شدیدا به روزی بچه ها اعتقاد دارم ...

روزی کودکای کارو اون جنینایی که تو جوب جون دادنم برو از خدات بپرس کجاس پس؟؟

عزیزم اگه توانایی تربیت بچه هاتو داری اصلا هم کار اشتباهی نکرده من شدیدا به روزی بچه ها اعتقاد دارم ...

اگر روزی می خواست بیاد ۳ تا بچه ی قبلی چند سال در حسرت یک چتر نبودن و مدام مجبور به پوشیدن لباس بقیه نمی شدن....!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فایده نداره چن باراقدام کردیم خودمون زورمون نمیرسه میگیم ببریمش کمپ میگه من آبرو دارم اگه ببرینم کمپ ...

میره کمپ دوتا چیز دیکه هم یاد میگیره برمیگرده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دقیقا یکم که کوتاه میای کلا رفتارشون عوض میشه . همیشه گفتن زنی که خرج داره ارج داره

آره واقعا.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

چند ساله به قول خودش دارن گشنگی میخورن و لباس کهنه ی اینو اونو تن بچش می‌کنه بهش میگن روزی ؟؟؟؟؟

بچه بزرگ کردن فقط یه لقمه نون دادن بهش که از گشنگی نمیره نیست ... اون بچه فردا هزار و یک خاسته داره اگه تعدادشون بیشتر هم باشه خاسته هاشون چند برابر میشه گذشت اون دوران که یه دوچرخه میخریدن واسه ده تا بچه 

ی کمپ پدر شوهرت باید بره

ی روانپزشک تو

خودتم اینطوری داری با بچه هات رفتار میکنی لطفا کاندوم استفاده کن پولش نداری بگو بخرم بفرستم برات

خرج شیکمشون نداری پس فردا عقده ای بار میاد چی کار میکنی؟زاییدی خرج جهیزیه و سیسمونی آیندشون داری بدی؟کار میکنی پس اندازی داشته باشی براشون؟

حرفام همه حقیقت هستن و تلخ

یکم به خودت بیا به بچه هات رحم کن

اره اخه واقعاعاشق بچم ومیخاقبل ازاینکه نتونم بارداربشم وسنم بالابره یه خانواده پرجمعبت داشته باشم

خب خواهره من تو چه فرقی با پدرشوهرت داری؟ توام داری به بچهات ظلم میکنی وقتی وضعیت مالیت خوب نیس نمیتونی حتی لباس به اندازه کافی بخری از بقیه میگیری

پسفردا بزرگ بشن خواسته هاشون زیاد میشه. مجبورن کوتاه بیان و حسرت بکشن.

پوووففف واقعا ک

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اگر روزی می خواست بیاد ۳ تا بچه ی قبلی چند سال در حسرت یک چتر نبودن و مدام مجبور به پوشیدن لباس بقیه ...

عزیزم شاید همسرش اون قدرت و هوششو نداشته باشه که بخواد تلاششو بیشتر کنه ، خودم دو تا فرزند دارم و قصد ندارم بچه بیارم ولی شکر خدا بعد هر فرزند زندگیمون ی لول بالاتر رفت دیگه خودم اعتقاد قلبی پیدا کردم

اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

خیلی می کنم از استدلالات بچه بیاری شوهرت رو بندازی تو خرج 

واقعا این مغزا با چی پر شده 

یه انسان بی گناه رو به این دنیای بی رحم با این شرایط خانوادگی اضافه کنی 

به نظرم تو چیزی از اون عموی معتادت کم نداری اون به بچه هاش ظلم کرد تو هم با به دنیا آوردن اونا داری بهشون ظلم می کنی

چند ساله به قول خودش دارن گشنگی میخورن و لباس کهنه ی اینو اونو تن بچش می‌کنه بهش میگن روزی ؟؟؟؟؟بچه ...

جیگر خودش میگه پولمونو خانواده شوهرم داره خرج میکنه خب اگه این پول دست خودشون بود یا خرج خودشون میشد و لباس و غذا میخریدن یا باهاش پس انداز میکردن

عزیزم شاید همسرش اون قدرت و هوششو نداشته باشه که بخواد تلاششو بیشتر کنه ، خودم دو تا فرزند دارم و قص ...

وقتی اون پدر حق بچه هاشو میده به کس دیگه بخورن پس بهتره جلوی بیصاحابشو بگیره تولید مثل نکنه اینقدر 

عزیزم شاید همسرش اون قدرت و هوششو نداشته باشه که بخواد تلاششو بیشتر کنه ، خودم دو تا فرزند دارم و قص ...

وای خدایا....!

پس داری می گی والدین باید قدرت و هوش تلاش داشته باشن تا بچه بیارن دیگه؟ یعنی روزی بچه در گرو تلاش والدینه دیگه؟ پس قرار نیست لزوما با اوندن بچه کیسه کیسه پول از آسمون بیاد

وقتی می گه شوهرش نداره و تلاش نمی کنه پس ۴ تا بچه چیه این وسط؟ سر اولی نفهمید سر دومی نفهمید سر ۲ تای دیگه هم نفهمید؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه