2777
2789

پدرشوهرمن معتاده بیشترازبیست ساله توخونه نشسته شب تاشش صب میکشه وشش صب تاشش عصرمیخابه قاعدتابی خوابی شب واعتیادادموبی حال میکنه وموادیبوست میاره همش میگه مریضم هردکتری ک بگی بردنش پسراش.همه دکترامیگن سالمه فقط عوارضه بیخابیه که بی حاله ورودشوتنبل کرده وتمام خرج خانوادش گردن دوتاپسراشه خداشاهده من باپول توجیبی شوهرم خرج خونه خودمومیدادم سه تابچموروی هم تواین ده سال ده بارلباس نخریده واسشون یالباسای بقیه روبراشون میپوشم یاقرض میگیرم وبایارانه کم کم میدم وکرایه ایم ومغازمون هم کرایه است 

حالابازبرادرشوهرم وصعش بهتره خداروشکر.وخداشاهده بوده مواقعی ک نون خالی هم نداشتیم ولی گفتم خواهروخانوادشن اشکال نداره خدابزرگه ولی واقعادیگه بریدم انتظارداره کل خرج خانواده وپول توجیبی وپول موادوهزارچیزدیگه رو پسراش بدن به خداکوتاهی نمیکنن ولی واقعاخودشون هم گرفتارن مخصوصاشوهرخودم دستش تنگه ومشکل فشاردرست کرده به خاطرمشکلات زندگی.دیشب رفتم خونشون همش گلایه وگلایه وگلایه که پسرام بایدیه جانفری ده تومن بریزن به حسابم بایدماهانه فلان قدربه من بدن فلان مبلغ بریزن ب حساب مادروخواهراشون وخرج خونه روبدن خداشاهده ندیدم کسی مقه پسراش که اینقدبه باباشون اعتناداشته باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی واقعاندارن به خدامن باردارم بیشترسونوهام وازمایشاموبه خاطربی پولی نمیدم خداشاهده تواین ده سال باپول شوهرم سه بارمانتوولباس واسه خودم نخریدم حتی ماشین زیرپامون روفروختیم به خاطرقرضایه باباش.حالااینجورین واقعاخستم ونمیتونم باشوهرم هم حرف بزنم ک این حرف باباشه چون نمیخام باعث جدایی خودش وخانوادش بشم ولی واقعادارم میمیرم ازناراحتی

این حرفت درست نیس اونا بیمارن

اونا بیمار نیستن 

الان چقدر بچه به خاطر اعتیاد پدر مادرشون طلاق گرفتن،نتونستن ازدواج کنن،خودکشی کردن 

چقدر ادما به خاطر شوهر معتادشون رفتن تن فروشی کردن کارهای خلاف انجام دادن تا پول مواد اونا دربیاد،چقدر از دستشون کتک خوردن بی خانمان شدن....

کس هایی که خانواده نمیشناسن از همون اول سمت این چیزا میرن باید بمیرن

):I told you i was sad

حالابازبرادرشوهرم وصعش بهتره خداروشکر.وخداشاهده بوده مواقعی ک نون خالی هم نداشتیم ولی گفتم خواهروخان ...

سه تا بچه داری، باز چهارمی رو بارداری تو این وضعیت که میگی لباسم نمیتونی بخری واسشون؟ 

اونا بیمار نیستن الان چقدر بچه به خاطر اعتیاد پدر مادرشون طلاق گرفتن،نتونستن ازدواج کنن،خودکشی کردن ...

ب خدامن یکی اگه به خاطربچه هام نبودم خودموازدست خانواده شوهرم میکشتم اگه حرف هم بزنم میگن عموته غریبه نیستی ازت انتظاردارن اخه مگه هرکی عروس اسناشدبایدذلیل بشه ازدیشب اینقدناراحتم ک نتونستم زیرپتوپاشم