2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 171 پست
اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

یعنی واقعا به خاطر مشکل رفتاری شوهرت بچه اضافه میکنی، تازه میگی لباسم نمیتونیم بخریم براشون، خدااااا، دلم به حال بچه هات کباب شد

همینا رو که اینجا نوشتی به شوهرت بگو حالا کار ندارم خرج خواهر و مادرشو بده ولی پدر رو نه خواهره هم ش ...

نمیتونم بهش بی احترامی کنم خیلی بهش گفتم شوهرمو.خیلی رواین مسائل بحث کردیم ولی میگه نمیتونم بی خیال خانوادم بشم اتفاقانزدیک دوساله دیگه ازخاسته های خودم وبچه هام کوتاه نمیام وحتی امسال مجبورش کردم واسه توراهیم سیسمونی بخره ک بدونه بچه هاخرچ دارن بهش هم گفتم ببین توبرای یکیش خریدی من واسه سه تاش خریدم بفهم ک بچه خرجش چقده وبرای زندگیت تلاش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بچه چهارم 

شما هم از اون دسته ادمایی که به بچه به عنوان وسیله نگاه می کنی 

داری از بچه استفاده می کنی که زندگی خودت بیافتد روی روتین 

حالا اگر بشه یا نشه گردن بچه هاته 

گناه شما کم از پدر شوهرت نیست عزیزم 

شما یه جور بچه هاتو بدبخت کردی اون یه جور دیگه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

خیلی مادر بی رحمی هستی

از شما بیشتر بدم اومد تا پدرشوهرت

اون اگه اعتیاد عقلشو نابود کرده شما داری در کمال صحت عقل و آگاهانه ب بچه هات ظلم میکنی

تنها راه حلی ک ب ذهنت رسید این بود ک هی بچه بیاری خرجو زیاد کنی ک شوهرت ب فکر بیفته؟؟

یکیو بدبخت کنی ک شاید وضعیت درست بشه؟

وقتی دیدی نشد وقتی دیدی راهش این نیس چرا باز بعدیو آوردی؟

فکر حسرتی ک برای اون بچه ها ایجاد میشه تو زندگی رو نکردی؟

شما خودتم از اون والدینی هستی ک ب بچه هاشون ظلم میکنن فقط ظلم کردنت با پدر شوهرت فرق دارهچرا پا گذاش ...

دوست شوهر منم معتاد و خیانت میکنه  زنش ایقد بخاطر شوهرشاز خواسته ها خودش  سه تا بچه هاش میزنه درد دل میکنه  ک نداریم و ..اون ذوز بچه هاش گفتن ببرمون پارک پیاده میریم ک کرایه ندیم از خونه آب  زیاد ببریم ک یوقت مجبور نشیم بخریم سوار وسیله ها پولی نمیریم و. فقط ببرین هوامون عوض شه ایقد بغض کردم براشون.. به شوهرمم گفتم دیگه پا نمیزاریم خونشون خیلی انرزی منفی  از اون خونه میگیرم.

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
که خودم برم مشاوره؟شوهرم بایدبره ک عمرانمیره

نه مشاوری که من میگم بپدون شوهرت راهنماییت میکنه یعنی بهت میگه که شوهرتو خودت راضی کنی 

تلفنیه واقعا معتبره بهشون پیام بده بگو مشاوره میخوای باهات تماس میگیرن 

09935275449

):I told you i was sad

شما خودتم از اون والدینی هستی ک ب بچه هاشون ظلم میکنن فقط ظلم کردنت با پدر شوهرت فرق دارهچرا پا گذاش ...

کاملاراست میگیدولی چکارمیکردم تنهاچیزی که تودست من بودیارانه بودچن ساله بچه هام میگن چترمیخایم دیروزرفتم دوتاچترواسه دخترام بادوتادستکش خریدم باهمین یارانه باورمیکنی اینقدخوسحال شدن که ازخوشحالیشون گریم گرفت بعدشوهرم نیگه چرافکرنمیکنی ک پول دادی بابت دوتاچترو دوتا دستکش.گفتم پنج ساله دارن میگن چترمیخابم حاضربودم جونموبفروشم واین خوشحالیشون روببینم 

اگه با مسئول کمپ صحبت کنید بی سر و صدا میان میبرن و کسی متوجه نمیشهوقتی هم ک ترک کنه دیگه فکر خودکشی ...

ی چیزی بگم بهتون ایشون میگن که من خدام واحدی رو جزخودشون روزمین قبول ندارن اینقدخودپسنده 

اره اخه واقعاعاشق بچم ومیخاقبل ازاینکه نتونم بارداربشم وسنم بالابره یه خانواده پرجمعبت داشته باشم

آفرین ادامه بده پس

اصلا هم فکر حسرت هاشونو نکن

خیلیم مهم نیس

مهم فقط خواسته دل خودته

ب نظرم شما بیشتر از شوهرت ب مشاور نیاز داری شایدم ب روانپزشک

از نون شبت بزن برای خودت نوبت بگیر برو