2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 161 پست
بعضی آدما خودشون انتخاب میکنن ک تو چ شرایطی زندگی کنن تو هم دقیقا همینی دیگه چکنم و مشاوره گرفتنت ...

من عاشق شوهرم شدم هرکاری کردم درستش کنم فکرکردم زورم بهش میرسه ولی خانوادش زورشون بیشتره

الان شماازدل اون اقا خبرداری؟؟؟ فکرمیکنی خوشحاله بخاطراعتیادش فکرمیکنی دلیل بیمارشدنش( اعتیاد)ازدل ...

من همه اینارو می فهمم ولی اونا خودشونو اذیت میکنن که هیچ خانواده شونم باید به پاشون بسوزه

):I told you i was sad

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بچه چهارم شما هم از اون دسته ادمایی که به بچه به عنوان وسیله نگاه می کنی داری از بچه استفاده می ...

ن واقعامن خودم بچه میخاستم ویکی ازده هزارم دلیلش این کاربود

به لحاظ سطح فکری و عقل ومنطق با پدر شوهرت در یه سطحی

میخوای تا سنت نرفته بالا خانواده ی پرجمعیت داشته باشی بدون درنظر گرفتن شرایط مالیت؟!؟!میگی پدر شوهرم درحق بچه هاش ظلم میکنه بعد تو به خاطر یارانه بچه میاری؟!؟!لطفا این کامنتمو ریپلای نکن نمیخوام برگردم این تاپیک😑🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من عاشق شوهرم شدم هرکاری کردم درستش کنم فکرکردم زورم بهش میرسه ولی خانوادش زورشون بیشتره

تو انتهاب کردی از خرجت بزنی .. انتخاب کردی بسوزی بسازی .. انتخاب کردی فرت و فرت بچه بیاری و بفکر آیندشون نباشی ..  میخاستی بفهمی خرج دارن خو برا همون اولی مدام خرج میکردی ک بفهمه  بچه خرج داره  ..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

کاری ب پدرشوهرت ندارم.

فقط موندم ت ک پول سونو و ی دست لباس نداری بچه آوردنت واس چیه!

لابد ب جای گوشت و مرغ و آجیل و میوه قراره ب بچه هوا بدی بخوره!

حقیقتا برام مهم نیس ناراحت شی از حرفام!

کاملاراست میگیدولی چکارمیکردم تنهاچیزی که تودست من بودیارانه بودچن ساله بچه هام میگن چترمیخایم دیروز ...

یا تاپیکت سرکاریه یا واقعا عقلت کمه

ببخشید خیلی خواستم مودب باشم نتونستم

با این وضعیت باز حامله میشی چون دوس داری خانوادت پر جمعیت باشن؟ ب چ قیمتی؟ ب قیمت ی عمر حسرت اون بچه ها؟

تا کی باید ب دست این و اون نگاه کنن؟ چ گناهی کردن ک گیر شما افتادن؟ توروخدا دیگه زاد و ولدو متوقف کن نذار ی بدبخت دیگه ب خانواده اضافه بشه

بعضی آدما خودشون انتخاب میکنن ک تو چ شرایطی زندگی کنن تو هم دقیقا همینی دیگه چکنم و مشاوره گرفتنت ...

موندم از این همه فهمیدگی 😐

اخه چی بگم اسی بخدا حرف این کاربر خیلی درسته انشالله از نهمی دهمی ادم میشه شوهرت 🤦

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

کاری ب پدرشوهرت ندارم.فقط موندم ت ک پول سونو و ی دست لباس نداری بچه آوردنت واس چیه!لابد ب جای گوشت و ...

فک کنم تاپیکش سرکاریه و صرفا جهت دراوردن حرص کاربرا این حرفارو میزنه و انقد هم خونسرد داره جواب میده

وگرنه این حجم از حماقت چ دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه