2777
2789
عنوان

فکر کنم واقعا عاشق شدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 32 پست

عزیزم همش عادته همش توهم ذهنه 

من چند وقت پیش با یه نفر حرف می‌زدم داشتیم اوکی می‌شدیم کلیییی باهام لاس میزد 

یکدفعه ای شروع کرد من و نادیده گرفتن داشتم روانی میشدم 

شبا خوابم نمیبرد فقط گوشی دستم بود که پیاماشو چک کنم دیوونه شده بودما 

بعد باهاش قطع ارتباط کردم الان خوشبخت دو عالمم 

پسری که برات وقت نمیذاره رو ول کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به کم قانع نیستم اون وقت نداره اصلا منم خیلی اذیتم چون اونطور که باید نمیتونم باهاش در ارتباط باش ...

این یه آسیب ک به تو وارد میشه هر روز بهش فکر میکنی و وابسته میشی در حالی ک اون به کارش میرسه 

عزیزم همش عادته همش توهم ذهنه من چند وقت پیش با یه نفر حرف می‌زدم داشتیم اوکی می‌شدیم کلیییی باهام ل ...

وقت گذاشتن بخوره تو سرش اونو خودم میدونم وقت نمیکنه واقعا چیزای دیگه هم هست که باید بخاطرش تموم کنم ببین چند روز باهاش سرد رفتار کردم خودم حالم بد بود نمیدونم چیکار کنم

نکن نکن نکنرابطه ای که توش مرد عاشق تر و پیگیرترنباشه زندگی زن به فنا میره امیدوارم بفهمی چی بهت میگ ...

مشکلمون این نیست اون واقعا شرایطش رو نداره منم اصلا پیام نمیدم اون خودش همش جلو میاد ولی از پایه رابطمون غلط 

مشکلمون این نیست اون واقعا شرایطش رو نداره منم اصلا پیام نمیدم اون خودش همش جلو میاد ولی از پایه راب ...

بقیش دیگه با خودت

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

وقت گذاشتن بخوره تو سرش اونو خودم میدونم وقت نمیکنه واقعا چیزای دیگه هم هست که باید بخاطرش تموم کنم ...

مرگ یه بار شیون ی بار بزن بلاکش کن 

رابطه لانگ دیستنس مثل سرطان میمونه 

واقن ادمو روانی می‌کنه 

خودتو از تجربه کردن واقعیت محروم نکن