2777
2789
عنوان

خانما مطب دکتر نشستم تورو خدا برام صلوات بفرستید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 61 پست
عزیزم سونوگرافی چه خوش‌خیم چه بدخیم هر دو مثل تومور های سرطانی بدخیم نشون میده و معلوم نیست چه نوعی ...

آخه معمولا میفرستن پاتولوژی تا مشخص بشه خوش خیم هست یا بدخیم 

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
آخه معمولا میفرستن پاتولوژی تا مشخص بشه خوش خیم هست یا بدخیم

هر بیرادزی رو؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آروم باشین اینجوری که چیزی عوض نمیشه من سونوی شمارو خوندم . با توجه به این کهجوان هستین و سابق ...

تا نوبت شش ماهه بعدی ک من هر روز باید فکرم این باشه ک نکنه زبونم لال بزرگ شده باشه 

طاقت نمیارم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
تا نوبت شش ماهه بعدی ک من هر روز باید فکرم این باشه ک نکنه زبونم لال بزرگ شده باشه طاقت نمیارم

عزیزم استرس و نگرانی بدتره براتون .

به خدا توکل کنین

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
متوجه نشدم چی گفتین

تو سونو birad نوشته 

هر عددی باشه میفرستن نمونه برداری؟

عزیزم استرس و نگرانی بدتره براتون .به خدا توکل کنین

استرس و اضطزاب ک یار جدا نشدنیه منه

این یکی دو هفته هم به شدتتت زیاد شده😭

طاقت ندارم

عزیزم چی شد؟دکتر چی گفتن؟ هنوز دکتر هستین؟

هنوز نوبتم نشدع😭

یکیم هس حالش بده نزدیک من نشسته 

نمیدونم چه جوابی دادن بهش

بدتریییییین ثانیه ها رو دارم میگذرونم

تورو به فاطمه زهرا دعام کنید😭😭😭

بعضیا رو فقط

آخه برای مامانم همه رو فرستادن پاتولوژی .

یه سری از خودِ سینه درآوردن ، ۶ تا غده از زیربغل درآوردن که اون ۶ تا منفی بود

آخه برای مامانم همه رو فرستادن پاتولوژی .یه سری از خودِ سینه درآوردن ، ۶ تا غده از زیربغل درآوردن که ...

حتما وضعیتشون جوری بوده که فرستادن همه رو نمیفرستن

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

هنوز نوبتم نشدع😭یکیم هس حالش بده نزدیک من نشسته نمیدونم چه جوابی دادن بهشبدتریییییین ثانیه ها رو دا ...

آروم باشید به امید خدا که حساسیت هست

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

برعکس شانس من چند تا مریض بدحال هست😭😭

خدایا شکرتتت

من از مطب اومدم بیرون

گفتن چیزی نیس

شش ماه بعد تکرار سونو