2777
2789
عنوان

خانما مطب دکتر نشستم تورو خدا برام صلوات بفرستید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 60 پست
انگار معدم میخواد هررر چی حوردم و نخوردم بالا بیاره دارم میمیرم از ترس😭

بهم اعتماد کن و نترس همه چیز اوکیه خب؟

شاید پوستت حساسه یا حساسیت غذاییه اصلا ، هرچی هم باشه با دارو اوکی میشه نگران نباش

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید حساسیت و جوش چرکیه. نگران نباشید. چندسالتونه

۳۱

تو سونوم توده هایپواکو دیده شد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
سینهیدونه داشتم یدونه جدید زده بعد رو سینمم قرمز شده الان دو هفته اس نمیره

نمونه برداری کردین؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
۳۱تو سونوم توده هایپواکو دیده شد

خب گاهی توده چربی هستن توی سینه توده چربی زیاده

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

خدایااا کمکم کن 

میدونی تو دلم چی میگذره 

اشکم داره در میاد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دوست عزیز بنظرتون هرجایی جای مطرح کردنه ؟؟ تو هر تاپیکی میرم شما اونجایی الان استارتر خودش دچار استر ...

چون شلوغ بود گفتم قبلشم براش کلی صلوات فرستادم

گفتم شاید گزارش بزنه برا هم خیر داشته باشیم هردو من واقعا ناراحتم

خب گاهی توده چربی هستن توی سینه توده چربی زیاده

نکروز چربی؟

اونو خوندم ک بر اثر جراحی یا ضربه سنگین به وجود میاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام.

ان شالله بیای و خوش خبر باشی، خودت رو بسپار به اونی که میگه یا من اسمه دوا و ذکره شفا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نکروز چربی؟اونو خوندم ک بر اثر جراحی یا ضربه سنگین به وجود میاد

نه توده چربی. من زیاد ادم اینجوری دیدم و خودبه خود از بین رفتن

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤