2777
2789

اینقد تاپیک زدم ک فک کنم همه میشناسن منو

نوبت دکترم ۲۱ اذر بود 

دیگه زنگ زدم گفتم علائم دارم زودتر بهم نوبت بدید

امروز صبح گف بیا 

الان مطب دکترم

سونوگرافیمم دستمه😭

تازه رسیدم منتظرم نوبتم شه دکتر معاینم کنه و نظرشو راجب توده ها بگه

از شدت ترس تهوع دارم حس میکنم الان بالا میارم😭

تورو خداااا دعا کنید

قسمتون میدم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ان‌شاالله که به خیر میگذره. توده چی؟ شاید خوش خیمن

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سعی کن آروم باشی چیزی نیست مطمئن باش

هرچی هم باشه با دارو اوکی میشه فداتشم

اصلا استرس نداشته باش همه چیز خوب میشه خب؟

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

ان‌شاالله که به خیر میگذره. توده چی؟ شاید خوش خیمن

سینه

یدونه داشتم یدونه جدید زده 

بعد رو سینمم قرمز شده الان دو هفته اس نمیره

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

این ذکر رو تو دلت مدام تکرار کن 

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

دل ها با یاد خدا اروم میشود

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
عزیزم سعی کن آروم باشی چیزی نیست مطمئن باشهرچی هم باشه با دارو اوکی میشه فداتشماصلا استرس نداشته باش ...

انگار معدم میخواد هررر چی حوردم و نخوردم بالا بیاره 

دارم میمیرم از ترس😭

سینهیدونه داشتم یدونه جدید زده بعد رو سینمم قرمز شده الان دو هفته اس نمیره

شاید حساسیت و جوش چرکیه. نگران نباشید. چندسالتونه

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
عزیزم سعی کن آروم باشی چیزی نیست مطمئن باشهرچی هم باشه با دارو اوکی میشه فداتشماصلا استرس نداشته باش ...

اینا رو میشه گزارش بزنی خواهش میکنم صفحه دومه

اگه یه طرف همکلاسیاشو فالو کرده باشه

توروخدا بگین دوست شده باهاش یا نه

اینا رو میشه گزارش بزنی خواهش میکنم صفحه دومهاگه یه طرف همکلاسیاشو فالو کرده باشهتوروخدا بگین دوست ش ...

دوست عزیز بنظرتون هرجایی جای مطرح کردنه ؟؟ تو هر تاپیکی میرم شما اونجایی 

الان استارتر خودش دچار استرسه بنظرت درسته این چیزی ک میخوای ؟؟ یکم حال دیگران هم در نظر بگیریم 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
فرستادم اسی جون اینا رو میشه گزارش بزنی خواهش میکنم صفحه دومهاگه یه طرف همکلاسیاشو فالو کرده باشهتو ...

اه سرصبحی توی همه تاپیک ها هستی.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40