2777
2789
عنوان

هنوز مشخص نشده کدوم برند ماکارونی باعث فوت بچها میشه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 7012 بازدید | 198 پست
توبگوفقط قضیه کرونا اومدقشنگ پخش شد ،همه گیر شد ،بعدزحمت کشیدن گفتن اومده!یعنی بایدبه مرحله برسه خود ...

وا عزیزم چه توقعاتی داریا

میخای صبح جمعه ام از خواب ناز پاشن تو خبرگزاریا اعلام ویروس کنن😑

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

شاید شایعه نباشه محض احتیاط فعلا نخوریم ببینیم چی میشه .یادمه اخرای سال ۹۸ که زمزمه های شیوع کردنا بود تو همین سایت یه سری خواهرا یقه پاره میکردن که شایعهذس کرونا وجود نداره ☺ سر همین موضوع کاربری چند ساله مو ترکوندن

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا معلوم از ماکارانی بوده؟از غذای ظهراز خوراکیاز خیلی چیزهای دیگه نبودهو اینکه ممکنه بخاطر بی آب ...

احیانا تو شرکت تولید ماکارونی کار نمیکنید ؟! 

داریم میگیم از زبون پدر ومادرشون شنیدیم که بعد خوردن ماکارونی حالشون خراب شد 

حالا هرچی بگیم نره شما بگو بدوش

چیو به چی ربط میدین اخه این قضیه با جون ادما و بچها سرکار داره سیزده صفر که مشخصه یه خرافاته

شما منبع موثق داری؟من هفته گذشته ماکارانی خوردم سالمم اما همون هفته قبل ترش شیر خریدم خوردم مسموم شدم درحالیکه تاریخ داشت بعدا دکتر گفت مسمومیت نبوده بهت نساخته

به امید روزهای خوش 💝

یادمه یه زمانی تو کیک ها قرص پیدا شده بود همه ترسیده بودن ولی تموم شد رفت ،معلوم نبود شایعه بود ،درو ...

قرص که هیچ من یادمه شیشه پیدا میشد

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

اولین باره میشنوم اینم اینجا امیدوارم مثل سیزده صفر رواجش ندید

فوت سه تا بچه و مستندات و حرفای دوتا خانواده داغدار با سیزده صفر خیلی تفاوت داره هم وطن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وا عزیزم چه توقعاتی داریامیخای صبح جمعه ام از خواب ناز پاشن تو خبرگزاریا اعلام ویروس کنن😑

نه والله من توقع ندارم میدونم خسته ان😏

بعضی ها توقع اعلام رسمی و...دارن 

انگاریه جایی زندگی‌میکنن مانیستم 

فرمول جایی که من زندگی میکنن ،این سوسول بازی اعلام کردن ازقبل وخبردادن و..اینانداره 

اینو بدونید اگر ماکارانی ها واقعا علت فوت باشه بازم اعلام نمیشه!!مگه اونهمه فلفل دلمه که از روسیه مر ...

هیس آهسته تر عزیزان خوابن یه وقت بیدار میشن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فوت سه تا بچه و مستندات و حرفای دوتا خانواده داغدار با سیزده صفر خیلی تفاوت داره هم وطن

من چیزی نشنیدم ن از تی وی ن از تلگرام و اینستا و خبر گزاری های مختلف

خب بچه ها مگه خانوادشون نخورده بودن چرا فقط بچه ها فوت شدن؟

به امید روزهای خوش 💝

احیانا تو شرکت تولید ماکارونی کار نمیکنید ؟! داریم میگیم از زبون پدر ومادرشون شنیدیم که بعد خوردن ما ...

نه والا :)

من فقط فکر مادرهایی هستم که دیشب به بچشون ماکارانی دادن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
من چیزی نشنیدم ن از تی وی ن از تلگرام و اینستا و خبر گزاری های مختلفخب بچه ها مگه خانوادشون نخورده ب ...

خانواده  هاشونم شدید مسموم شدن و کارشون به بیمارستان کشیده شده ولی بچه ها چون بدنشون ضعیف تر بوده فوت شدن 

خانواده هاشونم شدید مسموم شدن و کارشون به بیمارستان کشیده شده ولی بچه ها چون بدنشون ضعیف تر بوده فو ...

چی بگم والا من حتی ب فضای مجازی هم اعتماد ندارم

چن وقت پیش بولد کرده بودن ک تن ماهی مسمومه

به امید روزهای خوش 💝

تعداد ببشتر از دو نفر هست حتی اگر هم یک نفر باشه بازم جونش ارزش داره که پیگیری کنن علتشو !! متاسفانه ...

خانمی چیزی که من خوندم یکی از موارد مال مرداد در تهران و دیگری مال اواخر مهر در اهواز بوده یعنی فقط ماکارونی ها برای این دوتا خانواده اونم تو دوتا شهر متفاوت مسموم بودن؟از اون موقع شاید خود من بیشتر از ۳۰ بار ماکارونی درست کردم.به نظر من که اصلا ربطی به ماکارونی نداره.حالا شانسی این دوتا خانواده با فاصله ۳ ماه هر دوتا ماکارونی داشتن.

بعد این چه سمیه که فقط بچه ها رو کشته؟؟

از کجا معلوم از ماکارانی بوده؟از غذای ظهراز خوراکیاز خیلی چیزهای دیگه نبودهو اینکه ممکنه بخاطر بی آب ...

عزیزم هر دو خانواده میگن بعد از خوردن ماکارونی اینجور شدن و کل خانواده حالت تهوع گرفتن ولی فقط بچه ها فوت شدن الان غذای خانواده تهرانی رو دارن آزمایش میکنن که ببینن چرا اینطوری بوده 😐😐😐😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

ولی  در کل هر کس بوده از سر دشمنی یا حسادت یا هر چیز دیگه خوب تونسته کارخانه های ماکارونی رو تو مخمصه و دردسر بندازه با شایعه پراکنی به نظر من که باید بگردن منبع شایعه پراکنی رو پیدا کنند و براش پرونده ی کیفری تشکیل بدن.