2777
2789
عنوان

هنوز مشخص نشده کدوم برند ماکارونی باعث فوت بچها میشه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 7114 بازدید | 198 پست

و منی که دیشب به مهمونام که 20 نفر بودن دیشب ماکارونی دادم اکثرا بچه بودن از استرس داره قلبم میاد تو دهنم خداااا😑😑

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو! فوت شدنممکن بود خواهرزاده برادرزاده من و شما دور از جونشون باشن نفر بعدی باید اطلاع رسانی و احتی ...

اینکه بگیم بچه ها با اینکه بگیم دو نفر فرق داره

درضمن سم بوتولیوم ممکنه از سس رب یا کنسرو دیگه ای هم باشه که توی هر غذایی ممکنه ایجاد بشه

مثل مرد مشهدی که بخاطر تن ماهی گرم نکرده یک ماه بستری بود

اطلاعی رسانی با جو دادن فرق داره

استرس دادن به اندازه خود مصیبت درداوره

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
این خانواده مرداد خورده بودنمهر امسال یه خانواده اهوازی هم دختر ۷ سالشونو از دست دادن

پس اونقدر شایع نیس ،شاید چیزی قبل و بعد ماکارونی خوردن و بهشون نساخته،شاید ماکارونی پخته شده مونده بوده و خوردن

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

و منی که دیشب به مهمونام که 20 نفر بودن دیشب ماکارونی دادم اکثرا بچه بودن از استرس داره قلبم میاد تو ...

بیخیال عزیزم اگر خدایی نکرده اتفاقی پیش میاد که هیچ وقت نمیاد همون شب میشد گلم نگران نباش 

کاش اطلاع رسانی بشه لاقل اسم برند نمیگن نخریم یه مدت 

ن فقط درمورد یه خانواده چهار نفره خوندم ک خورده بودن و بعد بچه خاشون مسموم شدن و با بی توجهی و سهل ا ...

اونم لابد مامانه به جا پودر سیر پودر سوسک کش ریخته بوده تو سسش افتاده گردن کارخانه ی ماکارونی🤦‍♀️

وقتی همچین اتفاقی میوفته، ما کاری با مصاحبه نداریم. پزشکی قانونی کل محتویاتی که خورده شده رو بررسی م ...

خب پس دلیل فوت و حالات مشابه هر دو خانواده بعد از خوردن ماکارونی چی میتونه باشه ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اینو بدونید اگر ماکارانی ها واقعا علت فوت باشه بازم اعلام نمیشه!!

مگه اونهمه فلفل دلمه که از روسیه مرجوع و ریترن شد به ایران بخاطر اینکه تو ازمایش فهمبدن سم زیادی خورده معدوم شد؟

همش وارد بازار شد برای مصرف مردم عزیز ایران

همینطور اون نارنگی هایی که تن تن از عراق ریترن شد!!

موارد دیگه هم هست که اثبات شده و من شخصا نمیگم اینجا

چون یه سری کاربر وطن دوست که فکر میکنن همه چی اینجا گل و بلبله و مسولین به شدت نگران مردم هستند میریزن سرم و من اصلا انقدر قدرت ندارم کسانی که خودشون به خواب زدن رو بیدار کنم!!

معاونت غذا و دارو ؟؟؟؟؟پزشک قانونی و سایر ارگان های وابسته حتی نتونستن هلت مرگ رو تشخیص د توضیح بدن ...

وقتی میگم کارم اینه،یعنی من کارم کنترل کیفیته و بیشتر از ادمهای عادی میدونم روند این بررسی چیه.

دوست دارین خاله زنکی بشینیم حرف بزنیم، بزنیم ولی سم ها کاملا توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی مسخص میشن.

ضمن اینکه امکان نداره، نفهمیم سم چی بوده. من میتونم تست کنم و بفهم چه برسه پزشک قانونی، ضمنا غذا و دارو مسئول حفظ سلامت عمومی مردمه، اتفاقا اعتماد کنید چون واقعا بررسی میکنن

اینکه بگیم بچه ها با اینکه بگیم دو نفر فرق دارهدرضمن سم بوتولیوم ممکنه از سس رب یا کنسرو دیگه ای هم ...

تعداد ببشتر از دو نفر هست 

حتی اگر هم یک نفر باشه بازم جونش ارزش داره که پیگیری کنن علتشو !! 

متاسفانه اینجا تا امار کشته ها حالا فرقی نمیکنه از مسمومیت بگیر تا ویروس تعداد بالا نباشه برای کسی مهم نیست 

اونا هم مسموم شدن فقط با کمک درمان سرپا شدن بچه ها از دست رفتن معلوم هم نیس دقیق از خود ماکارونی باش ...

منم همیشه از بچگی زر خریدیم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چند نفر از طفل معصوما فوت کنن تا شایعه نشه ؟

باشه بابا

فقط میتونم بپرسم منبع خبر کجا بوده؟

من سرچ میکنم اگه یه خبرگزاری درست حسابی بود اوکی قبول ولی اگه خبرگزاری کلثوم ننه تو اینستا بود...