2777
2789

مادرم فوت شده کسی نیست نگهش داره مادرشوهرمم فکر نمیکنم نگه داره چون میبینم بچه جاریمو نگه نمیداره میگه اعصاب ندارم خودمم مربی مهد فقط میتونم باشم قبلأ بودم درامدش در اون حد نیست ک واسه بچم پرستار بگیرم اصلأ دلمم نمیاد بچه نوزاد رو بدم دست پرستار ب نظرتون باید بیخیال کار بشم؟؟؟من خیلی کارکردن بیرون از خونه رو دوست دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مادرشوهرم نگهش داره چی؟؟؟درسته بذارم پیشش؟؟؟

من مادرشوهرتو نمیشناسم ولی مادر شوهر خودم و بقیه رو که میبینم حقیقتا دلسوز نوه پسری نیستن. اگه واقعا میتونه باهاش مادرانه رفتار کنه بذار پیشش.اما به نظرم خودت بشین بزرگش کن از نوازدیش لذت ببر نوزادی تکرار نمیشه

با خودت ببر چند سالشه منم خیلی دوست دارم کارکنم منتظرم پسرم بزرگ بشه

تااون موقع اخه کار پیدا نمیشه مثلأ اگهی هارو بخونی دیگه خانم بالای ۳۵سال با ی بچه رو جایی قبول نمیکنن من ۲۸سالمه تا ولیسم بزرگ شه ک دیگه هیچی

من مادرشوهرتو نمیشناسم ولی مادر شوهر خودم و بقیه رو که میبینم حقیقتا دلسوز نوه پسری نیستن. اگه واقعا ...

اره مادرشوعر منم دیدم نوه دختریشو چندین سال بزرگ کرده مثل ی مادر ولی بچه جاریمو دوست نداره