2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 34 پست
اشک نریز خشکی چشم میگیری ارزش نداره اصلا فقط خودتو قانع کن که نفهمه . از نفهم و بی عقل هم انتظاری نی ...

خشکی چشم گرفتم مدتهاست. هرچی بخودم میگم نفهمه روانیه نمیتونم بی تفاوت باشم

شانسی اول تاپیک ات من اومدم ولی ذهنم کار نمی کند 

خواهر من نی نی سایت جای مشاوره گرفتن؟؟ 

برو پیش یک مشاوره خوب و درست 

الان خیلی ها میان میگن یا خونسرد باش جواب نده یا به روی خودت نیار 

برو مشاوره ببین دلیل ریشه ای این رفتار شوهرت چیه ؟؟ 

منظورش چیه که میگه با من صادق نیستی؟؟ چرا این حرف بهت می زنه ؟؟ یه عالمه سوال پیش میاد ؟؟ 

ازش پرسیدی منظور حرفاش دقیقا چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر اینا بیشعورن.دیروز صبح زود رابطه داشتیم بعد رفتم سرکار و برگشتم و گفتم همکارم زل زده بود چشام گفت خداکنه فکر نکنه صبحی با یکی دیگه بودی. انتظار داشت با اون حرفش دیشبم هم کنارش باشم ولی نرفتم سمتش برا همین قیافه گرفته. 

مردک بیشعور سومی ک باردار شدم تهدید میکرد منو باید سقط کنم .حالا میگه چهارمی بیاریم.دلم میخواد برم ا ...

خواهر گل الان که ۳ تا بچه هم داری 

نظر من اینه؟؟ چرا سر کار می ری ؟؟ مگه مجبوری؟؟ 

بذار خودش بره سر کار خرج زندگی بده 

وظیفه اونه 

بشین خونه آشپزی کن  کیف کن،،،  با بچه‌ها ت فیلم ببین لذت ببر 

شاید به دلیل اینکه کار می کنی بهت شک داره 

وقتی بشینی خونه دیگه چجوری می تونه بهت شک کنه 

و وقتی که خودش بره سر کار ... قدر زندگی اش بیشتر می دونه 

اگه میبینی خاطره ای تعریف میکنی ناراحتت میکنه تعریف نکن مثلا از اتفاقات محل کارت چیزی نگو ،میدونم هرکسی دوست داره وقتی از سرکار برمیگرده از اتفاقات روزش تعریف کنه اما هرکسی جنبه نداره ممکنه بعدا از حرفات علیه خودت سو استفاده کنه

و چرا کارتت میدی ؟؟؟؟؟  کل حقوقت میدی بعد میشی اونی که باعث شده به جایی نرسین؟ به نظرم شما فقط یه مقداری تو هزینه ها کمک کن بخدا فردا اگه به جایی هم برسین شمارو نادیده میگیرن و به جای تشکر دلتون میشکنه.

وقتی خونه خریدیم منم کار میکردم و قسطا نصف نصف بود همسرم تو یه دعوایی بهم گفت من هرچی دارم خودم دارم ،دلم شکست اما دیگه قدمی بر نمیدارم.هیچوقت صد خودتون برای کسی نذارین

چقدر اینا بیشعورن.دیروز صبح زود رابطه داشتیم بعد رفتم سرکار و برگشتم و گفتم همکارم زل زده بود چشام گ ...

به شوهرت گفتی که حرفش و معنی حرفش خیلی زشته ؟؟ و حق داری که ناراحت باشی؟؟ 

اگه میبینی خاطره ای تعریف میکنی ناراحتت میکنه تعریف نکن مثلا از اتفاقات محل کارت چیزی نگو ،میدونم هر ...

بنظرتون توی برخوردم باهاش چطور باشم دلم بازم شکسته ازش مثل همیشه

به شوهرت گفتی که حرفش و معنی حرفش خیلی زشته ؟؟ و حق داری که ناراحت باشی؟؟

بله سالهاست خیلی وقته از این حرفا میزنه.

ی روز میگه خط رو بریم بنامت کنم تو با خطت هر کاری بکنی گردن من می افته گفتم من مگه دارم چیکار مبکنم

بعد ۱۹ سال کار کردن رهاش کنم؟

خواهر گلم مشاوره و خودت بهتر صلاح می دونید 

ولی میشه  یک دلیل بیاری که خسته ای یه مدت می خوای استراحت کنی..  مثلا ۶ ماه ...  خودش بره سر کار 

ببین رفتارش توی اون مدت چجوری میشه!!

خواهر گلم مشاوره و خودت بهتر صلاح می دونید ولی میشه یک دلیل بیاری که خسته ای یه مدت می خوای استراحت ...

بنظرتون باهاش چطور برخورد کنم الان که توی قیافه و قهر هم رفته

بنظرتون باهاش چطور برخورد کنم الان که توی قیافه و قهر هم رفته

من جای شما بودم سکوت می کردم تا خودش بیاد وقتی هم که سر صحبت باز می کرد می گفتم من زندگی و بچه‌ها م خیلی دوست دارم و همیشه درست زندگی کردم و وفادار بودم 

حرف های تو خیلی سنگین هست و توقع ندارم 

جلوش گریه کن ببین عکس العملش چیه 

اگه کنارش هم نمی خوابی بگو بخاطر حرف بدش ناراحتی و دلت شکسته باید معذرت خواهی کنه و دیگه نگه